ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Προβάρει τα ερυθρόλευκα o Μανιάτης

Προβάρει τα ερυθρόλευκα o Μανιάτης

Ο Ολυμπιακός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Γιάννη Μανιάτη. Ο διεθνής αμυντικός προβάρει τα ερυθρόλευκα, με τους Πειραιώτες να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τα μετόπισθεν του Θρύλου.
Ως αντάλλαγμα για την συγκεκριμένη μετακίνηση θα δοθούν εκτός από χρήματα και ο Κώστας Μήτρογλου δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο διεθνής στράικερ φέρεται να έχει μιλήσει με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εισηγηθεί την προσθήκη του επιθετικού των Πειραιωτών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις αντιρρήσεις του ατζέντη του Μήτρογλου, ο οποίος δείχνει να προτιμάει τον Άρη, αυτές δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία στο “στρατόπεδο” του Πειραιά, καθώς η απόφαση για συμφωνία με Πανιώνιο φαίνεται να είναι ειλημμένη.


Περιμένουν τον Βαλβέρδε

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται σήμερα στην χώρα μας και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, έτσι ώστε, να μιλήσει για όλα τα φλέγοντα ζητήματα.


Την ίδια ώρα, ο 46χρονος θα κάνει και την τελική του εισήγηση για τον Γιάννη Μανιάτη, τον οποίο έχει σε εκτίμηση, ωστόσο αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί πως θα ήταν καλύτερο να έρθει στην ομάδα του Πειραιά το καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά, δεν αποκλείεται τελικά να υποχωρήσει και με αφορμή την παραχώρηση του Μήτρογλου να εκκρίνει την άμεση προσθήκη του αρχηγού του Πανιωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου