ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Μοδέστο: "Μοναδικός ο λαός του Ολυμπιακού"

Ο Φρανσουά Μοδέστο έπλεξε το εγκώμιο των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και την πειραϊκή ομάδα, που του έδωσε την ευκαιρία να κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα και μαζί τη συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κορσικανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα και υποκλίθηκε στον λαό της πειραϊκής ομάδας, που γεμίσει το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε κάθε παιχνίδι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

 
"Ήταν σημαντικό για μας που πήραμε τον τίτλο διότι αυτή ήταν μία σεζόν ανασυγκρότησης. Ένας νέος πρόεδρος αγόρασε τον σύλλογο τον περασμένο Ιούνιο, ήρθαν στην ομάδα δεκατέσσερις νέοι παίκτες συν ο προπονητής", δήλωσε αρχικά ο 33άχρονος πολυσύνθετος παίκτης και συμπλήρωσε:

"Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Μετά από έξι χρόνια στη Μονακό, δεν είναι ποτέ εύκολο να φύγεις από ένα μέρος. Αλλά όλα πήγαν καλά. Μου δόθηκε η ευκαιρία να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, μια όμορφη πόλη, έναν μεγάλο σύλλογο που έδωσε την ευκαιρία να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο και να αγωνιστώ την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Μοδέστο μίλησε και για το ρόλο του στην πειραϊκή ομάδα: "Συνήθως έπαιζα παντού. Στόπερ, δεξί μπακ, αλλά κυρίως αμυντικός μέσος. Έπαιξα 25-30 ματς. Σε όσα δεν αγωνίστηκα ήταν εξαιτίας τιμωρίας ή τραυματισμού".

Όσο για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, υποστήριξε: "Έχουμε ένθερμους οπαδούς. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Είναι ένα επιπλέον όπλο για τον σύλλογο. Στην έδρα μας η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή. Πρόκειται για ένα μοναδικό κοινό. Είχα την ευκαιρία να τους δω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν είχαμε παίξει με τη Μονακό τη σεζόν 2004/05".
redplanet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου