ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

"Δίχτυα" Θρύλου σε Κωνσταντόπουλο

Οι λάθος χειρισμοί του Ούρκο Πάρντο στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη από το ελληνικό ποδόσφαιρο, στρέφει τον Ολυμπιακό στην σκέψη απόκτησης δυο τερματοφυλάκων. Όχι, δεν έχει κλείσει το θέμα του Βελγοϊσπανού πορτιέρε,

  Σε αυτή την περίπτωση, οι Πειραιώτες κοιτάζουν να καλύψουν τη νευραλγική αυτή θέση με έναν γκολκίπερ από την εγχώρια αγορά και έναν από την ξένη. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας βρίσκεται ψηλά στη λίστα των στόχων και στο λιμάνι άφησαν να διαρρεύσει αυτή η πληροφορία στον 32χρονο τερματοφύλακα.

Δεν κρύβουν στον Ολυμπιακό ότι παρακολουθούν τον "Ντίμι" από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του. Έτσι, λοιπόν, κατέστησαν σαφές οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων προς την πλευρά του πως πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση, καλό θα είναι να έχει στο μυαλό του και το δεδομένο ενδιαφέρον του Θρύλου.

Το κασέ του δεν είναι υψηλό και εκεί δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα, όμως σε μια τελική ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Εφόσον όμως φύγει ο Πάρντο, ο Κωνσταντόπουλος φαντάζει μια πολύ καλή περίπτωση, ενώ και ο ίδιος σίγουρα γνωρίζει ότι η προοπτική του Ολυμπιακού δεν έρχεται κάθε χρόνο.
Thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου