ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΓΚΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ! (video)


ΓΚΙΝΙΑ ΤΕΛΟΣ, ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ!

16 Απριλίου, 2011 
koupa_vol_gynΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο Ολυμπιακός κατέκτησε ΠΑΝΑΞΙΑ τον πρώτο του τίτλο στη Σάμο και είναι Κυπελλούχος μετά απο έναν συγλονιστικό τελικό! Χίλια μπράβο στις ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ μας και τον Γιάννη Νικολάκη που έδειξαν την πραγματική τους αξία!
H εικόνα του αγώνα
Το 1ο σετ ξεκίνησε με τα κορίτσια του Θρύλου να μπαίνουν δυνατά, να δυσκολεύουν την υποδοχή της ΑΕΚ και να προηγούνται με 6-3. Η Χαντάβα ήταν ανίκητη στην επίθεση και στο πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ, το σκορ ήταν 8-5. Με την επάνοδο των ομάδων στο γήπεδο, η ΑΕΚ βελτιώθηκε στο μπλοκ και μείωσε σε 10-9. Δύο άσοι της Κυριακίδου έδωσαν προβάδισμα στον Ολυμπιακό με 15-12 και οι τυπικά γηπεδούχες προηγήθηκαν με 4 πόντους (17-13), δείχνοντας πόσο ήθελαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ των σετ.
Η ΑΕΚ πάντως δεν είχε παρατήσει το σετ, μείωσε σε 19-17 και ο Νικολάκης πήρε τάιμ-άουτ. Αυτό δεν αφύπνησε τις γυναίκες του Θρύλου που είδαν την ΑΕΚ να ισοφαρίζει με τη Νικόλ σε 20-20, ενώ πέρασε μπροστά και με την Κις με 21-22.
Το 2ο τάιμ άουτ του Νικολάκη στο σετ ήταν καταλυτικό. Ο Ολυμπιακός “γύρισε” το σκορ με σωστές επιθέσεις και πήρε το 1ο σετ με 25-22.
Στο 2ο σετ, τα κορίτσια του Θρύλου δεν μπήκαν καλά στο γήπεδο και υποτάχθηκαν στις ορέξεις της ΑΕΚ. Η Ένωση προηγήθηκε με 4-9 και ανάγκασε τον Νικολάκη να πάρει και νέο τάιμ-άουτ, αμέσως μετά το τεχνικό, χωρίς όμως να ανεβάσει την ψυχολογία των κοριτσιών. Αυτό δεν πέτυχε όμως, αφού η ΑΕΚ έφτασε τη διαφορά στους 7 πόντους (5-12). Ο Θρύλος μείωσε προς στιγμή σε 7-12 και στη συνέχεια σε 9-13, αλλά το μπλοκ των κοριτσιών μας δε δούλευε σωστά. Η Κις έδινε χωρίς σταματημό πόντους στην ΑΕΚ, με το σκορ να φτάνει στο 10-19, μετά από δύο συνεχόμενους πόντους της Καλαϊτζίεβα. Το σετ τελείωσε με σκορ 17-25 και την ΑΕΚ να ισοφαρίζει τα σετ (1-1).
Ο Ολυμπιακός πείσμωσε στο ξεκίνημα του 3ου σετ και με τα εξαιρετικά σερβίς της Κυριακίδου προηγήθηκε με 7-3. Η ΑΕΚ όμως εκμεταλλεύθηκε άλλη μια αδράνεια του Θρύλου και με την κίτρινη κάρτα που πήρε η Ογκνιένοβιτς ισοφάρισε σε 7-7.
Μετά το τεχνικό τάιμ-άουτ που βρήκε το Θρύλο να προηγείται με 8-7, η ΑΕΚ φανέρωσε για άλλη μια φορά το ατού της (μπλοκ) και προηγήθηκε με 8-10 και τον Γιάννη Νικολάκη να κόβει το ρυθμό των κοριτσιών της Ένωσης, παίρνοντας τάιμ-άουτ.
Το νέο λάθος της Χαντάβα και η ασυνεννοησία των υπόλοιπων στην επίθεση έφεραν το 8-13 με την ΑΕΚ να παίρνει και την ψυχολογία στο σετ. ο Γιάννης Νικολάης, ωρυόμενος πήρε και το 2ο του τάιμ άουτ. Χωρίς αποτέλεσμα όμως, αφού ο Ολυμπιακός δεν έβγαζε πλέον ούτε υποδοχή. 9-16 κι το 2ο τεχνικό τάιμ άουτ έφερνε το Θρύλο με την πλάτη στον τοίχο. Η Ογκνιένοβιτς με μπλοκ μείωσε σε 12-17, αλλά η ομάδα δε μπορούσε να αποκτήσει ρυθμό. Η διπλή μπάλα της Κυριακίδου έκανε το σκορ 13-20 και πλέον τα πράγματα ήταν δύσκολα για τις τυπικά γηπεδούχες. Η ΑΕΚ έπαιρνε αβίαστα πόντους από χαμένα σερβίς και άστοχες επιθέσεις και έκανε το 1-2 στα σετ με σκορ 19-25
Η Ογκνιένοβιτς ξεκίνησε εντυπωσιακά στο σερβίς και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 6-0 στο ξεκίνημα του 4ου σετ. Η Γκίμπσον έβγαζε μπλοκ και ο Θρύλος προηγήθηκε με το εντυπωσιακό 8-1 στο 1ο τεχνικό τάιμ-άουτ. Η Αμερικανίδα συνέχισε τις καλές τις επιθέσεις και κρατούσε τις “ερυθρόλευκες” σε ρόλο οδηγού και η Γιακουμή με δύο επιθέσεις σε πρώτο χρόνο σημείωσε το 16-8, με την αγωνία να χτυπά κόκκινο για την εξέλιξη του τελικού! Μπορόβιντσεκ μείωσε σε 17-12, αλλά ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να παραδώσει τα όπλα! Με εξαιρετικό μπλοκ, έκανε το 22-15 και πλέον περιμέναμε όλοι το τάι-μπρέικ. 25-18, 2-2 στα σετ και …γιατρέ τα χάπια μας!
Στο σετ “της μιας ανάσας”, ο Ολυμπιακός είχε καλές επιθέσεις στην αρχή του σετ και ήθελε να μπλοκάρει την επίθεση της Ένωσης. Γιακουμή και Κόλεβα έδωσαν το προβάδισμα με 4-2 στον Ολυμπιακό που είχε πάθος και πείσμα. η αρχηγός του Θρύλου έκανε το 6-3 και η ΑΕΚ πήρε τάιμ άουτ για να κόψει το ρυθμό των κοριτσιών του Νικολάκη. στην αλλαγή του τεραίν, το σκορ ήταν 8-4 και ο Θρύλος, μόνο με αυτοκτονία θα έχανε τον πρώτο του τίτλο! Το 9-4 έγινε 9-6 μετά τη χαμένη επίθεση της Χαντάβα και σωστά ο Νικολάκης κάλεσε τα κορίτσια του στο πάγκο. Η Κουτουξίδου μείωσε με άσο σε 9-7 και η Κόλεβα κάρφωσε στο φιλέ. 9-8 και έφερε …εμφράγματα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.
Στο κρίσιμο όμως σημείο, μίλησε η ΚΑΡΔΙΑ της μεγάλης ΕΥΑΣ ΧΑΝΤΑΒΑ. με δύο πόντους έκανε το 11-8 και τρέλανε κόσμο εντός και εκτός γηπέδου!
Η Γιακουμή με καρφί και η Κόλεβα με μπλοκ έφεραν το 13-8 στο ματς!
Η Καλαϊτζίεβα κάρφωσε άουτ, 14-9 και απλά περιμέναμε τα ΟΛΕ!
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ! 15-10, 3-2 ΣΕΤ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΕΟΓΟΝΟΣ!
Τα σετ, 25-22, 17-25, 19-25, 25-18. 15-10


www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου