ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Γλέντι όπως αρμόζει σε πρωταθλητές! *VIDEO*


Γλέντι όπως αρμόζει σε πρωταθλητές! *VIDEO*

18 Απριλίου, 2011 
757170Μετά απο μια φανταστική φιέστα, όπου προηγουμένως είχε παιχτεί ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να κερδίζει την υποβιβασμένη Λάρισα με το εμφατικότατο 6-0, οι παικτες, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση του Ολυμπιακού, αποφάσισαν να πάνε να το γιορτάσουν οπως αρμόζει στους πρωταθλητές!
Το ραντεβού δόθηκε γύρω στις 00:30 ξημέρωματα Μεγάλης Δευτέρας έξω απο το κέντρο διασκέδασης «TEATRO», όπου τραγουδούν η Έλλη Κοκκίνου και ο τεράστιος Βασίλης Καρράς (πως φαίνεται οτι ακούμε Καρρά, ε;)
Ένας ένας εφτασαν οι ποδοσφαιριστές με τους Γιάννης Φετφατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο να είναι απο τους πρώτους που έκαναν την εμφάνιση τους για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Φυσικά, περιττό να σας πούμε, οτι οι περισσότεροι εξ αυτών συνοδεύονταν απο αιθέριες υπάρξεις!
Στο κέντρο βέβαια, βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι σαν σε συνέχεια της φιέστας, τραγουδούσαν συνθήματα και αποθέωναν του παίκτες.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε για τα καλά όταν έκανε την εμφάνιση της η Έλλη Κοκκίνου στη πίστα, αλλά κανείς δεν ασχολιόταν μαζί της, μιας και όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν με τη κούπα του πρωταθλήματος, η οποία έκανε -κυριολεκτικά- το γύρω το μαγαζιού!!
Όταν όμως ο άρχοντας Βασίλης Καρράς αποφάσισε να εμφανιστεί στη πίστα, κάπου εκεί τελειώσαν όλα! Αφού παρέλαβε τη κούπα στα χέρια του και την σήκωσε εν μέσω αποθέωσης των παρευρισκομένων, έδωσε το έναυσμα για τρελό γλέντι ανοίγωντας το πρόγραμμα τραγουδώντας… «Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω…»
Μήπως να  άνοιγε με το «Τί με παίρνεις και με ψάχνεις, κάθε Αύγουστο»;; Εξάλλου ΟΛΟΙ οι ΑΛΛΟΙ… μόνο τον Αυγουστο μας ψάχνουν γιατί μονο για εκείνο το μήνα είναι πρωταθλητές!! Απο Σεπτεμβρη και μετά, οι κούπες είναι κόκκινες…
Και με τετοιο πρόεδρο.. για του χρόνου, ψάχτε τον δεύτερο.. το πρώτον τον ξέρουμε…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ!!! Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου