ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ντου Μπέου στα αποδυτήρια του ΠΑΟ – Γόντικας: Μπέο τράβα σπίτι σου

Ντου Μπέου στα αποδυτήρια του ΠΑΟ – Γόντικας: Μπέο τράβα σπίτι σου


gontikas beos ntou apoduthria olympiakos volou pao 3 2 super league 2011 30h agonistikiΑτελείωτο ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό το… σόου του Αχιλλέα Μπέου. Με τη λήξη του αγώνα, ο ιδιοκτήτης των ερυθρόλευκων μπήκε στα αποδυτήρια και κατευθύνθηκε προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου επιτέθηκε στον Δημήτρη Γόντικα και τους υπόλοιπους ιθύνοντες του «τριφυλλιού». με ακατανομάστες φράσεις και βρισιές ενώ μεταξύ άλλων από αυτά που… γράφονται, φώναζε ότι «Είστε υπάλληλοι. Εγώ έβγαλα την ομάδα στα πλέι οφ».
Πάντως, κάποια στιγμή ξαναξέφυγε, είπε στον Γόντικα: «Σας γαμ… θα με βρείτε μπροστά σας και στα πλέι-οφ», με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο των «πρασίνων» να απαντά και την κατάσταση να ηρεμούν οι ψυχραιμότεροι!
Γόντικας: Μπέο, τράβα σπίτι σου
Ο Δημήτρης Γόντικας μόλις ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου περί υπαλλήλων και φλώρων απάντησε. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του τριφυλλιού χαρακτήρισε τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου παράγοντα άλλης εποχής που πρέπει να φύγει από το ποδόσφαιρο. «Αυτά που έγιναν σήμερα στο γήπεδο με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο είναι γεγονότα μιας άλλης εποχής όπως και σε μια άλλη εποχή ανήκουν και οι παράγοντες που λειτουργούν έτσι όπως ο Μπέος καλό είναι να πάνε σπίτι τους. Οι υπάλληλοι τουλάχιστον έχουν ήθος, επαγγελματισμό, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια» είπε ο Δημήτρης Γόντικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου