ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Θα παλέψει για τον Σωκράτη

Θα παλέψει για τον Σωκράτη

Σε πρώτο πλάνο παραμένει για τον Ολυμπιακό, η περίπτωση μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Μίλαν και οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την κίνηση τους για τον 23χρονο στόπερ. Εναλλακτικές λύσεις αυτές των Μόρα και Σανκαρέ.

Τον στόπερ των "ροσονέρι", Σωκράτη Παπασταθόπουλο, επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και όσο δύσκολη κι αν φαντάζει η περίπτωση του, οι Πειραιώτες θα κάνουν την κίνηση τους!

Ο κεντρικός διεθνής αμυντικός δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου με την παρουσία του και μετράει λίγες συμμετοχές με την φανέλα της Μίλαν στη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι διοικούντες των Μιλανέζων δεν θα έλεγαν "όχι" αν κάποια πρόταση απόκτησης ή δανεισμού του παίκτη, έφτανε στα γραφεία τους.

Έτσι λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι φέρονται διατεθειμένοι να "εμπλακούν" στην υπόθεση Παπασταθόπουλου και να κάνουν την κίνηση τους για τον 23χρονο πρώην αμυντικό των ΑΕΚ και Τζένοα. Εξάλλου ο Ολυμπιακός μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο του Αβραάμ μέχρι το 2015 και, με δεδομένο πως η επόμενη είναι και η τελευταία χρονιά του Μέλμπεργκ στην ομάδα, θέλουν να φέρουν τον "Πάπα" στον Πειραιά και να "καθαρίσουν" με τις θέσεις των στόπερ για τα επόμενα χρόνια.

Είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις υπόλοιπες ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Σωκράτη, πιθανώς να κάμψουν και τις όποιες αμφιβολίες του ποδοσφαιριστή για τον επαναπατρισμό του. Για το λόγο αυτό έχουν έτοιμο και το σχέδιο "Β".

Σε δεύτερο πλάνο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των Μόρα και Σανκαρέ, αν δεν στεφθεί με επιτυχία η επιχείρηση "Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι"। Προτεραιότητα έχει ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός, αφού οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν την ιδέα για ελληνοποίηση της ομάδας. Ο Μόρας έχει και την εμπειρία τριών χρόνων στα ιταλικά γήπεδα με τη φανέλα της Μπολόνια, από την οποία αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Ο Σανκαρέ θα αποκτηθεί (κατά τα φαινόμενα) αν ναυαγήσουν οι δύο υποθέσεις των Ελλήνων μπακ.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου