ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Στην… ουρά και οι Ντρέντε-Χλεμπ

Στην… ουρά και οι Ντρέντε-Χλεμπ




  • 21 Απριλίου, 2011
Συνεχίζεται η παρέλαση ονομάτων στον Ολυμπιακό. Ένα από τα τελευταία ονόματα που προτάθηκαν είναι αυτό του Ρόιστον Ντρέντε της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Χέρκουλες, αλλά και του Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Ο 24χρονος Ολλανδός άσος παίζει στην αριστερή πτέρυγα, αλλά στη «βασίλισσα» έχει πέσει πάνω στον Μαρσέλο που πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν. Για το λόγο αυτό ο Ζοζέ Μουρίνιο τον έδωσε δανεικό στην Χέρκουλες, η οποία υποβιβάστηκε, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα παραμείνει στο δυναμικό της και τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα ο Λευκορώσος άσος Χλεμπ που αγωνίζεται δανεικός στη Μπέρμιγχαμ, προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Και αυτό διότι θα πρέπει να εξεταστούν τα οικονομικά δεδομένα καθώς και αν ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2012 και σύμφωνα με το περιβάλλον του δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όλα αυτά και τόσα άλλα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, μπορεί να υπάρχουν ως «στόχοι» ωστόσο το δεδομένο είναι ότι τα πάντα θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και αφού πρώτα ο Ερνέστο Βαλβέρδε, δώσει την σχετικη λίστα με τους παίκτες που πραγματικά θέλει να έρθου στον Πειραιά। Βέβαια η περίπτωση του Λευκορώσου είναι σούπερ για τον Ολυμπιακό, αλλά ουδείς γνωρίζει αν «παίζει» πραγματικά, ή είναι ένα ακόμα μεγάλο όνομα από αυτά που παρελάζουν καθημερινά από τα (συγκεκριμένα) ΜΜΕ…

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου