ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αβραάμ: "Μένουν μόνο οι υπογραφές"

Αβραάμ: "Μένουν μόνο οι υπογραφές"


Τρίτη 19, Απρίλιος 2011

O Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε πως μένουν, πλέον, μόνο οι υπογραφές για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μίλησε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ στάθηκε και στην προσφορά του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή "Θρυλικά μεσάνυχτα", αποκαλύπτοντας πως πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, μίλησε για τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε ενώ στα λεγόμενα του στάθηκε και στην προσφορά του Αντώνη Νικοπολίδη.


-Τον απολογισμό της φετινής πορείας: "Ζήσαμε πολύ όμορφες στιγμές. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που πετύχαμε το στόχο μας. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Αρχίσαμε αρνητικά με τον αποκλεισμό από το Europa League στο Ισραήλ, αλλά σταδιακά η ομάδα άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Οι χαρές, όμως, κρατούν πολύ λίγο και πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη περίοδο, που οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες γιατί έχουμε τρεις στόχους. Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Champions League".

-Το ομαδικό παιχνίδι του Ολυμπιακού: "Για να πετύχεις κάτι θα πρέπει να έχεις πολύ καλό σύνολο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές μονάδες, παίκτες με ποιότητα και προσωπικότητα, αλλά για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει να έχεις πάνω από όλα ένα πολύ καλό σύνολο. Πιστεύω πως αυτό το καταφέραμε. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η εκμετάλλευση της έδρας μας, ενώ καταφέραμε να περάσουμε από δύσκολες έδρες. Ο Ολυμπιακός, αν και πολύ καινούρια ομάδα, είχε σταθερότητα, αν εξαιρέσουμε κάποια νεκρά διαστήματα που είχε σε αγώνες. Είχαμε ρυθμό και ένταση σε όλα τα παιχνίδια μας".

-Τη συμβολή και την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε: "Όλοι ξέρουμε πόσο έχει βοηθήσει ο κύριος Βαλβέρδε την ομάδα, τόσο την πρώτη χρονιά, όσο και τώρα. Είναι ένας άνθρωπος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Εμπνέει ηρεμία στα αποδυτήρια και υπάρχει το κατάλληλο κλίμα για να δουλεύουμε καλύτερα και να βελτιωνόμαστε. Είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια, γιατί νομίζω πως θα κάνει την ομάδα ακόμη μεγαλύτερη".

-Την πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League: "Στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Παραμένουμε όμως προσγειωμένοι και ταπεινοί, όπως ήμασταν και φέτος. Συνεχίζουμε τη δουλειά και σιγά-σιγά χτίζουμε την ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο παρόν και στο μέλλον. Ξέρουμε πως τα πράγματα στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολα, αλλά με πολλή δουλειά, ηρεμία και συγκέντρωση, μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα και δεν έχεις το περιθώρια να κάνεις πολλά λάθη, γιατί ο αντίπαλος σε τιμωρεί".

-Την ανανέωση του συμβολαίου του: "Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σχεδόν έχουμε συμφωνήσει και μένουν μόνο οι υπογραφές. Είναι κάτι που ήθελα κι εγώ, αλλά και η ομάδα, να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, με τεράστιο κόσμο και με έναν πρόεδρο που πραγματικά δίνει τα πάντα για την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος που πραγματικά ονειρευόμουν πριν έρθω".

- Τη συνεργασία του με τον Όλοφ Μέλμπεργκ: "Έχουμε πολύ καλή συνεργασία, και με τον Μέλμπεργκ, αλλά και με όλα τα παιδιά. Καλό είναι να υπάρχει συνεργασία σε όλες τις γραμμές, για να λειτουργεί σωστά μια ομάδα. Ο Όλοφ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με παραστάσεις από μεγάλες ομάδες και με την εμπειρία του μας βοηθά πολύ".

-Την προσφορά του Αντώνη Νικοπολίδη: "Η καριέρα του Αντώνη μιλά από μόνη της. Αυτά που έχει πετύχει είναι απίστευτα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ήμουν συμπαίκτης του. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και μεγάλος άνθρωπος. Μιλάμε για μια τεράστια προσωπικότητα, που έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές και τέτοιοι χαρακτήρες σπανίζουν και θα μας λείψει σε όλους".

-Για την Εθνική ομάδα: "Υπήρξαν πολλές αλλαγές। Ήρθε καινούριος προπονητής, καινούριοι παίκτες… Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες, έχει ταλέντο και μεγάλη ποιότητα. Χρειάζεται χρόνος για να δείξουμε αυτό που μπορούμε, αλλά στόχος μας είναι να πάμε στα τελικά του Euro 2012. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά η Ελλάδα είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Είμαστε στην πρώτη θέση, σε καλό δρόμο και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να προσφέρουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου