ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Νικολάκης: «Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του κυπέλλου»

Νικολάκης: «Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του κυπέλλου»
19/4/2011 02:49:38

ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ…Την απόλυτη ικανοποίηση του για το γεγονός πως είναι ο προπονητής που φέρνει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, εξέφρασε με δηλώσεις του στον Sport Fm, ο Γιάννης Νικολάκης. Ο Έλληνας τεχνικός υποστηρίζει πως τα κορίτσια έδειξαν την «Ολυμπιακή ψυχή» τους κατά την διάρκεια του τελικού με την ΑΕΚ, ενώ πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παραμείνει ενωμένος ώστε να ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Νικολάκη:

Για το ποια είναι τα συναισθήματα του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου:
«Αυτός ο τίτλος θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου αφού είναι πρώτος που κατακτήθηκε απ’ το τμήμα του Βόλεϊ Γυναικών. Έλειπε ένας τίτλος στην τροπαιοθήκη του συλλόγου από εμάς και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Ήταν πολύ σημαντική επιτυχία και δικαιολογημένα το πανηγυρίσαμε έξαλλα. Προσωπικά, νιώθω ικανοποίηση που είμαι ο πρώτος προπονητής που κατακτά το πρώτο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας».

Για την αμφισβήτηση που δέχθηκε το τμήμα μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό:
«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια δύο χρόνια τώρα για να κατακτήσουμε την κορυφή και λίγο έλειψε να γίνει η έκπληξη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κι α γινόταν αυτό τότε θα μιλάγαμε για «θέλημα Θεού». Αλλά, ας μην είμαστε τόσο εγωιστές. Και το κύπελλο είναι τεράστια επιτυχία και μια μεγάλη κούπα για εμάς στον Ολυμπιακό. Τα κορίτσια έδειξαν την Ολυμπιακή ψυχή τους. Στον τελικό, παρότι η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την μεγάλη ανατροπή, πήγαμε στο τάι-μπρέικ και σηκώσαμε το Κύπελλο. Μετά το άτυχες αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό που χάσαμε και το πρωτάθλημα είπα δύο πράγματα στις παίκτριες μου. Τους είπα πως η χρονιά τους ανήκει, δούλεψαν αρκετά και έριξα το βάρος στη ψυχολογία. Το δεύτερο πράγμα ήταν πως πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και ορισμένα αγωνιστικά στοιχεία. Η νίκη μας επί της ΑΕΚ ήταν νίκη επιβίωσης του τμήματος. Το Κύπελλο πιστεύω είναι η αφετηρία της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Πολύς κόσμος έλεγε πως το τμήμα είναι καταραμένο και πως δεν έπρεπε να ανήκει στον Ερασιτέχνη επειδή χάσαμε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Τα κορίτσια με την κατάκτηση αυτού του Κυπέλλου έδωσαν μια απάντηση και πιστεύω πως αυτό είναι μόνο η αρχή».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γενικώς τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:
«Ήδη η διοίκηση έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρει χρήματα। Υπάρχουν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού που μπορούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να φέρουμε κι άλλες επιτυχίες, ακόμη περισσότερους τίτλους. Εύχομαι και ελπίζω πως όλες αυτές οι επιτυχίες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να είναι το νέο ξεκίνημα ενός νέου δυνατού Ερασιτέχνη. Πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι ενωμένος σε όλα τα αθλήματα».

www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου