ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ ...(VIDEO)


Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ!
Η απόλυτη ευτυχία για το 38ο πρωτάθλημα απόψε στο Καραϊσκάκη. Η αποθέωση των πρωταθλητών σε μια κατακόκκινη γιορτή με κεντρικό πρόσωπο τον τεράστιο Αντώνη Νικοπολίδη. Όλη η μαγεία της θρυλικής φιέστας.
  Η κορύφωση της μεγάλης γιορτής, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε την κούπα στον Αντώνη Νικοπολίδη και στον Βασίλη Τοροσίδη. Στον ηγέτη που φεύγει και στον ηγέτη των επόμενων θριάμβων.
Ο κόσμος που γέμισε το Καραϊσκάκη αποθέωσε τους ερυθρόλευκους στο γύρο του θριάμβου και τα εκατομμύρια των φίλων της ομάδας σε όλο τον κόσμο πανηγυρίζουν ακόμη μια μεγάλη επιτυχία, ιστορική πια αφού όλοι οι άλλοι μαζί δεν μπορούν να μας φτάσουν.
Σε μια φιέστα που είχε όλες τις κόκκινες γενιές. Τους βετεράνους άσους μας, τους σύγχρονους αστέρες, τα νεότερα θρυλικά παιδιά.
Σε μια βραδιά τιμής για τον Αντώνη Νικοπολίδη, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την παντοτινή προσφορά τους στον Θρύλο.
Σε μια αξέχαστη και μοναδική στιγμή αποχώρησης για τον Αντώνη που αποθεώθηκε από τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.
Σε μια βραδιά εκτίμησης για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παικταράδες του που έφεραν ξανά την κούπα στο Θρύλο. Και γνώρισαν ένας-ένας την αποθέωση όταν μπήκαν ξανά στο γήπεδο, κατά την πρωτότυπη παρουσίασή τους από τον Χρήστο Φερεντίνο.
Σε μια ημέρα δικαίωσης για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους τεράστιους κόπους του σε αυτή την πρώτη του σεζόν να αποδίδουν καρπούς και να εγγυώνται ακόμη καλύτερες μέρες για τον Ολυμπιακό μας. Ο πρόεδρος που μόλις πήρε το Κύπελλο το φίλησε και κοίταξε προς τον ουρανό, αφιερώνοντας αυτόν τον τίτλο στον αείμνηστο πατέρα του Μιλτιάδη. Και στη συνέχεια έδωσε την τεράστια υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει άλλα είκοσι πρωταθλήματα επί των ημερών του.
Σε μια ιστορική βραδιά που ο Ολυμπιακός έβαζε γκολ όποτε ήθελε και πέτυχε το ρεκόρ στο Καραϊσκάκη με μόνο νίκες σε όλη τη σεζόν.
Απολαύστε ξανά όλες τις στιγμές της μεγάλης κόκκινης γιορτής






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου