ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ενδιαφέρον για Τζαβέλλα

Ενδιαφέρον για Τζαβέλλα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα και του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Έλληνα αριστερού μπακ. Ο παίκτης ναι μεν έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ, αλλά διάθεση του Ολυμπιακού είναι να τον αποκτήσει.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του Ολυμπιακού και για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της περαϊκής ΠΑΕ έχει την διάθεση να φέρει στον Πειραιά ό,τι καλύτερο κινείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές της πατρίδας μας.


Όπως έγινε γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Γιώργου Τζαβέλλα, Πολ Κουτσολιάκο, με τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να εκφράζει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 23χρονου (26/11/1987) αριστερού μπακ. Ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013, οπότε τον πρώτο λόγο στην υπόθεση τον έχει η γερμανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως η Άιντραχτ Φρανφούρτης, απέκτησε τον Γιώργο Τζαβέλλα το καλοκαίρι του 2010 από τον Πανιώνιο, ξοδεύοντας το ποσό του 1।200.000 ευρώ, υπογράφωντας με τον Έλληνα διεθνή συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αρκεί να τα βρουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Πάντως, δεν είναι κάτι που αγχώνει τον παίκτη, καθώς πραγματοποιεί μία καλή χρονιά στην Μπουντεσλίγκα και είναι ικανοποιημένος με την παραμονή του στον γερμανικό σύλλογο.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου