ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φιέστα με εξάρα! (VIDEO)

Φιέστα με εξάρα!

17/04/2011
Δώστε μου μάτια να βλέπω. Αυτός είναι ο Θρύλος που γουστάρουμε να βλέπουμε,. Η τελευταία παράσταση της φετινής σεζόν, ήταν και μία από τις καλύτερες της σεζόν. Μιλάμε για μπάλα, που χόρταινε ο κόσμος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ουδείς κατάλαβε πώς πέρασε η ώρα. Ένας Ολυμπιακός καταιγιστικός και το 3-0 ων πρώτων 45 λεπτών, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για τη Λάρισα. Σκεφτείτε μόνο ότι οι πειραιώτες είχαν 15 τελικές προσπάθειες!

Από το 8’ που ο Τζιμπούρ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, οι πειραιώτες έκρυψαν το τόπι. Ο κόσμος στο Καραϊσκάκη δεν  προλάβαινε να καθίσει και σηκωνόταν όρθιος για να χειροκροτήσει τους παίκτες. Στο 10’ σουτ του Τζιμπούρ πέρασε άουτ και στο 15’ ο Φουστέρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το 3-0, ήταν γκολ για Όσκαρ. Με βολέ έξω από την περιοχή, πάλι ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι. Στη συνέχεια, ο Μιραλάς ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντιπάλους του, αλλά ήταν άτυχος στη τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το… καλημέρα, νέα ευκαιρία στο 53’ ο Φετφατζίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι! Επόμενος στη λίστα των σκόρερ ήταν ο Μέλμπεργκ. Με κεφαλιά από σέντρα του Μανιάτη, έκανε το 4-0 στο 62’. Το πάρτι συνεχίστηκε στο 65’ με τον Πάντελιτς, που με σουτ έκανε το 5-0 και στο 76΄ο Φετφατζίδης μετά από ασίστ του Μιραλάς το 6-0!

Οι Πειραιώτες δεν σταμάτησαν ρυθμούς και έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες. Για να τις βάλουμε όλες θα θέλαμε και δεύτερο… site. Με το εντυπωσιακό 6-0, ο Ολυμπιακός έφτασε και τις 15 νίκες σε ισάριθμα ματς. Ρεκόρ, εκπληκτικό, το οποίο μένει στην ιστορία.

Εν κατακλείδι,« άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά…».

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης (66’ Μέγερι), Μανιάτης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα (37’ Φετφατζίδης), Φουστέρ, Τζιμπούρ (61’ Πάντελιτς).
Λάρισα: Αμπάρης, Ταλ, Ταυλαρίδης (46’ Μελίσσης), Νταμπίζας, Κατσιαρός, Αμπουμπακάρι (66’ Σιατραβάνης), Ρέντζας, Πλιάγκας (46’ Βελάσκο), Πανκράτ, Μετίν, Κουζέν.



www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου