ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Στην αποστολή ο Γέστε

Στην αποστολή ο Γέστε

Ο Φραν Γέστε επιστρέφει στην αποστολή του Ολυμπιακού, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει του ματς της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έφτασε στο τέλος της με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (17/12).
Τα θετικά νέα ήταν ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα κατάφερε να "βγάλει" το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, ενώ ένα μεγάλο μέρος του ακολούθησε ο Ζαν Μακούν, προτού επιστρέψει στους... δικούς του ρυθμούς. ΟΙ Όλοφ Μέλμπεργκ και Λιούμπομιρ Φέισα έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο των προπονητικών εγκαταστάσεων της ομάδας στο Ρέντη.

Μετά το πέρας της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για το κυριακάτικο (18/12) ματς του Θρύλου με τον "Άγιαξ της Ηπείρου", την οποία αποτελούν οι εξής:

Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (18/12, 10.30).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 18/12, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, ενώ οι Μέλμπεργκ και Φέισα ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Μακούν ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια το ατομικό του.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Ζαραδούκας, Ποτουρίδης, θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου