ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ενδιαφέρον για Λούτσο Γκονζάλες

Ενδιαφέρον για Λούτσο Γκονζάλες

Για τον Λούτσο Γκονζάλες ρώτησε ο Ολυμπιακός την Μαρσέιγ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας. Το ποσό των 5.000.000 ευρώ ζητούν οι Γάλλοι.
Σύμφωνα με το "mercato365.com", οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να ενημερωθούν σχετικά με τον Λούτσο Γκονζάλες.
Ο Αργεντινός μέσος βρίσκεται στην λίστα με τους προς πώληση ποδοσφαιριστές της Ολιμπίκ, γεγονός που δεν άφησε αδιάφορους τους ανθρώπους του Πειραιά.

Στο πλαίσιο αυτό, έκαναν κρούση για την απόκτηση του, με τους Γάλλους να απαντούν πως τον παραχωρούν με το ποσό των 5.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Εκτός από την ομάδα του Πειραιά, για τον παίκτη ενδιαφέρονται και η Φιορεντίνα με την Έβερτον. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον έκανε δικό του, ο λάτιν μέσος θα είχε κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, καθώς ο Λούτσο έπαιξε στο Champions League.

Με δεδομένο, όμως, ότι οι αμοιβές του στην Μαρσέιγ φτάνουν τα 4.200.000 ευρώ τον χρόνο, μάλλον πρόκειται για ένα θέμα που δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο στόχαστρο τους παίκτη από την Μαρσέιγ.

Η αρχή είχε γίνει πριν δύο χρόνια, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης επιδίωξε να φέρει τον Χατέμ Μπεν Αρφά, ενώ έχει ακολουθήσει η περίπτωση του Ζινιάκ, το περασμένο καλοκαίρι. Για τον Βαλμπουένα, η περίπτωση του απλά είχε τεθεί στα υπόψιν των Πειραιωτών.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου