ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Πιο δυνατός στη συνέχεια»

«Πιο δυνατός στη συνέχεια»

14/12/2011

Τις δυσκολίες της αποψινής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ριέκα στην Κροατία, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο, επισήμανε ο Θοδωρής Βλάχος.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως έχουμε απέναντι μας μια καλύτερη ομάδα που έχει πολύ υψηλούς στόχους και στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι χτίστηκε για να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους και στην Ευρώπη από τη στιγμή που είδαμε την κλήρωση είπαμε πως μπορούμε να πάμε και στην οχτάδα. Αυτός είναι ένας στόχος. Δεν είμαστε όμως φαβορί. Το παιχνίδι με τη Ριέκα κρύβει παγίδες. Έχουμε πολλές ημέρες να παίξουμε ενώ η Ριέκα προέρχεται από το φάιναλ φορ του κυπέλλου στην Κροατία που έγινε το Σαββατοκύριακο».

Και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα που έχει κατά μεγάλο ποσοστό πάρει το εισιτήριο για την οχτάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι για εμάς. Εμείς βλέπουμε χωρίς άγχος το ματς. Αυτό μπορεί να μας βγει σε καλό, μπορεί όμως να γίνει και ένα άσχημο ξεκίνημα και να ανοίξει το σκορ. Στην Κροατία πάντα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ελπίζουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε κάτι θετικό. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θα θέλαμε να κλείσουμε καλά. Βέβαια αυτό που προέχει είναι για τη νέα χρονιά να κερδίσουμε τα δυο ματς που απομένουν στην Ευρώπη για να συνεχίσουμε. Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός στην συνέχεια».

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου