ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ.....ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ....ΑΡΑΒΕΣ !!!

 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ....ΑΡΑΒΕΣ !!!

 

 

Εντός της εβδομάδας καταλήγουμε

17/12/2011
«Εντός της εβδομάδας καταλήγουμε» 
Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Άραβα επενδυτή για την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Βλάχος στη SportDay. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει κατάληξη είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική», τόνισε ο εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η υπόθεση φαίνεται να «κολλάει» στις συνεχείς διαβουλεύσεις για τους όρους του προσυμφώνου. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές θέλουν να διασφαλίσουν πως δεν θα υπάρξει κάποιο απρόοπτο, λόγω απροσεξίας ή βιασύνης υπό την πίεση των 45 ημερών.

Πιθανότατα η κατάληξη, στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Βλάχος, αφορά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας. Το… MoU είναι το αντικείμενο συζήτησης των δύο πλευρών, αφού η διοίκησης της «Ένωσης» και ο Αραβας θεωρούν πως η ύπαρξη ενός επισήμου εγγράφου θα αποφορτίσει λίγο το κλίμα.

Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να γίνει νέα συνάντηση Αδαμίδη – Βλάχου, οι οποίοι θα συζητήσουν τα δεδομένα που υπάρχουν και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει αρνητική τροπή στην υπόθεση, πηγάζει από τη δυσαρέσκεια του υποψήφιου επενδυτή για κάποιες αντιδράσεις της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ σε αιτήματα ή όρους που θέλει να περάσει και φυσικά αφορούν στο ξεκαθάρισμα του ύψους των χρεών.

Όλα πάνε καλά

«Όλα πάνε καλά»! 
Την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη θα έχει τελειώσει η υπόθεση για τον Παναθηναϊκό με τους Άραβες που βρέθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπως τόνισε ο Βλάσης Τσάκας στη «SportDay».

«Υπόσχομαι ότι Δευτέρα με Τρίτη τελειώνουμε. Ολα πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια μας», ανέφερε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του πρίγκιπα.

«Δεν είμαι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, από το περιβάλλουν του κ. Βαρδινογιάννη ειπώθηκε: «Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο θέμα, γιατί η αργία στη Σαουδική Αραβία δεν επιτρέπει επίσημη επικοινωνία με τις τράπεζες. Επαφές γίνονται με κάποιον τρόπο ανεπίσημα, αλλά ακόμη κάτι πιο σίγουρο δεν υπάρχει. Πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα έχουμε καθαρή εικόνα και θα προχωρήσουμε ή όχι. Κάτι άλλο δεν υπάρχει».

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ θεωρεί ότι η νέα ιστορία που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες μπορεί να προχωρήσει και σε πρώτη φάση τα έγγραφα που έχει στα χέρια του φαίνονται σοβαρά. Εφόσον την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ταυτοποίηση των στοιχείων αποδειχθεί και επίσημα ότι τα 15 εκατ. ευρώ είναι δεσμευμένα σε λογαριασμό για το «τριφύλλι», τότε θα προχωρήσει το deal.

Όσον αφορά την αλλαγή του σχετικού νόμου, η SportDay αναφέρει ότι για να γίνει ομαλά η μεταβίβαση και η αλλαγή διοίκησης (εφόσον προχωρήσει η συμφωνία), η άποψη του Τζίγκερ θα είναι να διοικήσουν οι νέοι επενδυτές μόλις μπουν στην ΠΑΕ τα 15 εκατ. ευρώ, δηλαδή μόλις αλλάξει ο νόμος.

Τα καλύτερα αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Τσάκας στη SportDay

Για την υπόθεση του Αλ Σαούντ

«Θα σου πω τι έχει γίνει. Δεν είπα ποτέ ότι ο Αλ Σαούντ είχε μόνο 15 εκατ. ευρώ. Είχε πολλά περισσότερα. Στο σύνολο θα διέθετε κοντά στα 180 εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό. Αρχές Δεκεμβρίου παίρνω από τον πρίγκιπα μία επιστολή, την οποία μου ζητάει να τη δώσω στον Βαρδινογιάννη. Σ' αυτή έλεγε ότι δεν μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι τις 5 Ιανουαρίου. Τρελάθηκα! Λέω: "Τώρα τι κάνουμε, Βλάση;". Αμέσως, λοιπόν, αποφασίζω να σταματήσω το θέμα και να κινηθώ για άλλους επενδυτές. Ετσι κι έκανα».

Για ποιον λόγο όλο αυτό το διάστημα έλεγε ότι σύντομα θα έχει θετική κατάληψη του πρίγκιπα

«Είπα ψέματα! Και σ' εσένα. Σε κοιτάζω στα μάτια και στο λέω. Τι να έλεγα δηλαδή; Προσπάθησα να το καλύψω, για να κοιτάξω να βρω άλλες περιπτώσεις Αράβων. Το παραδέχομαι ότι τότε είπα ψέματα. Αυτό πάει, τώρα, πέρασε...».

Για το ποίοι ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο «King George»

«Δεν θα σου πω ονόματα, ούτε με τι ασχολούνται. Δεν έχουν σχέση με τον Αμπντούλ Αζίζ. Είναι οι τρεις που είδες και αύριο (σ.σ.: σήμερα) περιμένουμε άλλον έναν. Γυναίκα δεν υπάρχει. Είναι αυτοί που θα πάρουν τον Παναθηναϊκό. Θέλω να με πιστέψεις, διότι ξέρω ότι δεν το έχεις κάνει. Τώρα δεν υπάρχουν MoU. Ολα είναι στο τραπέζι».

Για το πότε θα τελειώσει η (νέα) υπόθεση

«Το υπόσχομαι ότι Δευτέρα με Τρίτη τελειώνουμε. Ολα πάνε καλά. Ο Παναθηναϊκός θα περάσει στα χέρια μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Εχω πει ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μιλάω».

Για το πλάνο που υπάρχει, παρότι δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο σχετικός νόμος

«Εχουμε πλάνο μέχρι να γίνει αυτό. Θα μπουν τα χρήματα και θα βρούμε μία φόρμουλα για τη διοίκηση, μέχρι να περάσει ο νόμος, που θα περάσει δηλαδή... Θα βρούμε έναν τρόπο σαν τον πολυμετοχικό. Το ποιος θα διοικήσει δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να μπουν τα λεφτά».

Για τις φήμες που αναφέρουν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη ιστορία κρύβεται ο κ. Βαρδινογιάννης

«Σε καμία των περιπτώσεων. Δεν είμαι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει από μπίζνες, ρε παιδιά. Εγω, όμως, τις ξέρω καλά. Ολα θέλουν τον χρόνο τους. Η υπόθεση είναι αποκλειστικά δική μου. Δεν έχω μιλήσει με τον Βαρδινογιάννη».

Για τις διαρροές που υπάρχουν – μέσω τρίτων προσώπων του κ. Βαρδινογιάννη - πως όποιος βάλει πρώτος 15 εκατ. ευρώ παίρνει την «πράσινη» ΠΑΕ

«Αυτά που λέει (ο Βαρδινογιάννης) είναι μαλ...ίες! Εντάξει, δεν γίνονται αυτά. Αν, δηλαδή, έρθει ένα λαμόγιο και βάλει τα λεφτά, θα πάρει τον Παναθηναϊκό; Δεν γίνονται αυτά. Οπως και να 'χει, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι, αφού –όπως σου είπα– τελειώνει το θέμα Δευτέρα με Τρίτη. Περισσότερα δεν μπορώ να πω. Ηδη είπα πολλά...».

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου