ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Τσάκας εναντίον... "Γαύρου"!

Τσάκας εναντίον... "Γαύρου"!

16/12/2011

Με αφορμή το σημερινό (Παρασκευή) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Γαύρος» ο Βλάσης Τσάκας έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία! «Η υπομονή έχει και τα όρια της» τόνισε σε δήλωση του!

Τσάκας εναντίον... "Γαύρου"!
Αναλυτικά το εξώδικο:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Βλάσιου Τσάκα του Ιωάννη, κατοίκου Ρεθύμνου, οδός Σήφη Βλαστού αριθμός 4
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣ
Την Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «WIZARD ΕΚΔΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» η οποία εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατησίων αριθμός 121
Το με σημερινή ημερομηνία υπ’αριθμ. 459 φύλλο της εφημερίδας «Ο ΓΑΥΡΟΣ» η οποία αποτελεί ιδιοκτησία και εκδίδεται από την εταιρία σας, έχω ως πρωτοσέλιδο τα εξής: «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑ(Ρ)ΚΑ. Αφού πρώτα έφερε Ροναλντίνιο και Σικαμπάλα, άλλαξε προπονητή και έφτιαξε γήπεδο στον ΠΑΟ τα έκανε όλα φουρνέλο ο… παραμυθάς που ψάχνει τώρα μελαμψές βεδουίνες και καμήλες στην έρημο… Κλαίει για την απιστία του μπατίρη ο Τσάκας και τώρα βγήκε στη γύρα για πριγκίπισσες στην Αραβία».
Δίπλα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας υφίσταται και φωτογραφία γυναικείου προσώπου το οποίο είναι μερικώς καλυμένο με το παραδοσιακό αραβικό φουλάρι.
Το ως άνω δημοσίευμα είναι εξόχως δυσφημιστικό και υβριστικό για το πρόσωπό μου. Περαιτέρω, θίγει βάναυσα το λαό και ιδιαιτέρως το γυναικείο πληθυσμό της Σαουδικής Αραβίας , μπορεί δε να προκαλέσει ακόμη και ένταση στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Διαμαρτύρομαι έντονα για τον ως άνω πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας σας.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως εντός τριών ημερών από τη λήψη της παρούσας μου χορηγήσετε τα πλήρη στοιχεία του εμπνευστή/συντάκτη του συγκεκριμένου πρωτοσέλιδου τίτλου.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ επίσης όπως σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας σας ανακαλέσετε τον ως άνω παράνομο πρωτοσέλιδο τίτλο σας.
ΑΛΛΩΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε κάθε απαραίτητη κατά Νόμον ενέργεια προς προστασία των εννόμων δικαιωμάτων και συμφερόντων που θίγονται από το ανωτέρω δημοσίευμα.
Με την επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματός μου αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα και έγκυρα την παρούσα προς αυτήν προς την οποία απευθύνεται για να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες και να αντιγράψει αυτήν ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει».
Από κει και πέρα, ο Τσάκας δήλωσε πως: «Η υπομονή έχει τα όρια της, το θράσος όμως ορισμένων είναι απίστευτο… Και αυτό είναι η μόνο αρχή…».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου