Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ολυμπιακό θα έχουν στην Κατερίνη και όπως είναι λογικό ο Πιερικός ετοιμάζεται από τώρα για αυτό το παιχνίδι.
Οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους πως από την Τετάρτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου Πιερικός-Ολυμπιακός που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Πιερικού.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ. Για την εν λόγω αναμέτρηση δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν μόνο στους αγώνες πρωταθλήματος, καθώς και η ελεύθερη είσοδος σε γυναίκες και παιδιά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, Κύπρου 2, από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού, στο γήπεδο του Πιερικού ενώ θα υπάρξουν και δύο σημεία πώλησης στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Ελευθερίας και στο "συντριβάνι" (Παλαιό Δημαρχείο).
Παράλληλα, εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου, πριν τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών».
www.thrylos.gr/