ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ντάσιος: "Δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ντάσιος: "Δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Ντάσιος, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ, τόνισε πως η ομάδα του έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο ματς της Κυριακής (18/12,19:30) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Ντάσιος αναγνώρισε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (18/12,19:30) στο Φάληρο, ωστόσο επεσήμανε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο κόντρα στους ερυθρόλευκους.
Ο αρχηγός του "Άγιαξ της Ηπείρου" τόνισε πως οι Πειραιώτες παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην περιπέτεια με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς που είχε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντάσιος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννενα:

Για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες: "Αναμφισβήτητα είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο αφού παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ παικτών.

Η αποστολή που έχουμε δεν είναι εύκολη, ωστόσο θα πάμε στο Καραΐσκάκη για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πρέπει εμείς από την πλευρά μας να δείξουμε την δέουσα σοβαρότητα. Τον Ολυμπιακό τον σεβόμαστε ως αντίπαλο αλλά δεν τον φοβόμαστε. Θα κατεβούμε να παίξουμε χωρίς φόβο και με πάθος".

Για την επιστροφή του και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ύστερα από την περιπέτεια των τραυματισμών που είχε: "Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα αυτή που πέρασα. Από το καλοκαίρι στάθηκα άτυχος, αφού πρώτα τραυματίστηκα στα πλευρά στο φιλικό με τον Άρη στο Ζέεφελντ, ενώ όταν επανήλθα στο φιλικό με την Παναχαϊκή έπαθα διάστρεμμα.

Δυστυχώς για μένα η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως τα περίμενα. Ωστόσο είμαι και πάλι εδώ, πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί να εκπληρώσει τους στόχους της. Δούλεψα πολύ σκληρά όλο αυτό τον καιρό για να επανέλθω σε ένα καλό επίπεδο".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου