ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μαντσίνι: «Εμείς, η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ»

Μαντσίνι: «Εμείς, η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ»

17/12/2011

Τρεις διεκδικητές του τίτλου βλέπει μόνο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Αγγλία με την παρούσα κατάσταση, τονίζοντας πάντως ότι σύντομα ίσως μπορέσει να μπει κι άλλος στο παιχνίδι. Ο τεχνικός της Μαν.Σίτι βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του Γ.Τουρέ στη διάρκεια του Κόπα Άφρικα, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του Φαν Πέρσι.

Για τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ

Αυτή τη στιγμή εμείς, η Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ είμαστε οι μοναδικές ομάδες που δείχνουμε ικανές να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Η σεζόν όμως είναι μεγάλη. Σε δεύτερη φάση ίσως καταφέρει να προστεθεί και κάποιος εκ των Τσέλσι, Άρσεναλ ή Λίβερπουλ στο κυνήγι. Είναι δύσκολη η χρονιά και έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας τις επόμενες 40 μέρες.

Για την απουσία του Γ.Τουρέ τον Ιανουάριο

Χάνουμε ένα σημαντικό παίκτη, όμως πιστεύω ότι με τον τρόπο αυτό θα παίξει περισσότερα παιχνίδια ο Νασρί. Μπορεί να αποδώσει και εκεί επειδή είναι μεγάλος παίκτης.

Για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι (βρίσκεται στο στόχαστρο των «πολιτών»)

Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης. Είναι σαν τον Αγουέρο, τον Τζέκο και τον Μπαλοτέλι. Πετυχαίνει συνεχώς γκολ. Αυτή τη στιγμή είναι σε ιδανική κατάσταση όπως και όλη η Άρσεναλ.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου