ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στο κενό η «ανακωχή»

Στο κενό η «ανακωχή»

14/12/2011
Στο κενό η «ανακωχή»

Καμία πρόοδος δεν σημειώθηκε στη συνάντηση που είχαν οι διοικούντες των κορυφαίων συλλόγων της Ιταλίας στα γραφεία της ολυμπιακής επιτροπής της χώρας για να… θάψουν το τσεκούρι του πολέμου μετά το σκάνδαλο calciopoli και τις «πληγές» που άνοιξαν οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Τζιάνι Πετρούσι, κάλεσε τον πρόεδρο της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι, της Ίντερ Μάσιμο Μοράτι, τον αντιπρόεδρο της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι, τον ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα Ντιέγκο Ντέλα Βάλλε, τον πρόεδρο της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε,

«Ήταν μια μακρά και φιλική συνάντηση, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Το θέμα του calciopoli είναι ακόμη καυτό και κανένας δεν άλλαξε τη στάση του επί του θέματος. Υπήρξαν καλές προθέσεις, αλλά δεν είχαμε ουσιαστικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Πετρούσι.

Ανάμεσα στα σημεία τριβής μεταξύ των ομάδων είναι το αίτημα της Γιουβέντους να μην αποδοθεί στην Ίντερ το πρωτάθλημα του 2006 που είχε κατακτήσει η ίδια. Παράλληλα οι «μπιανκονέρι» αξιώνουν αποζημιώσεις για διαφυγόντα κέρδη από την τιμωρία τους με υποβιβασμό στη Serie B.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου