ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ανησυχία με Σπανούλη

Ανησυχία με Σπανούλη

Με αιμάτωμα ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες ο Βασίλης Σπανούλης, θα φανεί στην προπόνηση αν θα είναι έτοιμος στο ματς με την Καντού, αν και στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι πως θα είναι έτοιμος.
Όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (15/12) κόντρα στη Καντού (21:00, NOVA) στο ΣΕΦ, ο Βασίλης Σπανούλης ταλαιπωρείται με έναν μικροτραυματισμό και συγκεκριμένα με αιμάτωμα.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (12/12) ο 29χρονος γκαρντ χτύπησε κατά την διάρκεια του προγράμματος, γεγονός το οποίο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλησαν να κρατήσουν κρυφό. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, όμως, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενημέρωσε πως ο αρχηγός ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες με αιμάτωμα και το κατά πόσο θα προλάβει το ματς με την Καντού θα φανεί τόσο στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης (14/12), όσο και στο πρωινό χαλάρωμα ανήμερα του αγώνα.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει μία σχετική ανησυχία, αλλά ταυτόχρονα και αισιοδοξία πως ο Red-Bill θα προλάβει την αναμέτρηση με την Καντού, δίνοντας κανονικά το "παρών". Στην βραδινή προπόνηση της Τετάρτης (14/12) δεν θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου