ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Λουκας, Μαντζαρη (video)

 Δηλωσεις Λουκας, Μαντζαρη (video)

16/12/2011

 Λούκας: «Κάναμε σπουδαία δουλειά» (video)


Ο Κεϊλίν Λούκας αμέσως μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Καντού με 86-61 και την πρόκριση στο Τοπ 16 της Ευρωλίγκα, σε δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλή δουλειά που έκανε σήμερα η ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Συγκεκριμένα ο Λούκας δήλωσε:
ΛΟΥΚΑΣ«Παίξαμε ένα σκληρό παιχνίδι, το πήγαμε στη δύναμη και προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο αλλά δεν είμαστε ακόμα ικανοποιημένοι γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα».
Σχετικά με το αν ήταν το κλειδί της νίκης η γρήγορες επιθέσεις ή σκληρή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε:
«Σε αυτά τα δύο εστιάσαμε και στις προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα και να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο και πιστεύω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά. Πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο μας και τον σταματήσαμε».
Για το επόμενο παιχνίδι με την Νανσί χωρίς όμως τον Μπατούμ δήλωσε:
«Θα είναι και πάλι ένα σκληρό παιχνίδι. Τους έχουμε μελετήσει, έχουν παίκτες που παίζουν πολύ σκληρά, γυρνάνε τη μπάλα σε όλο το γήπεδο και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».
Δείτε το video.


«Αφιερωμένη στον Αλέξανδρο»(video)

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣΗ περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου είναι αυτή που έχει ευαισθητοποιήσει την ερυθρόλευκη οικογένεια, κάτι που φάνηκε και απο τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρης. «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Αλέξανδρο, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του και δίνει μια πολύ σημαντική μάχη εδώ και πολλές εβδομάδες».
Όσο για το ματς, ο 21χρονος πλέι μέικερ εξήγησε πως… «υπάρχουν πολλοί άπειροι παίκτες στην ομάδα, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι».
Δείτε το video.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου