ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Ο Μουρίνιο έχασε το παιχνίδι»

«Ο Μουρίνιο έχασε το παιχνίδι»

15/12/2011
«Ο Μουρίνιο έχασε το παιχνίδι»
Την άποψη ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι υπεύθυνος για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Λουί Φερναντέζ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «AS». Επίσης, ο Γαλλο-ισπανός προπονητής τόνισε ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα διάβασε καλύτερα το ματς από τον Πορτογάλο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός στην «AS»

Πώς σας φαίνεται το νέο πλάνο της Παρί Σεν Ζερμέν;

«Φοβερό. Κανείς δεν μπορεί να τη σταματήσει και να βάλει όρια στις βλέψεις της».

Σε ποια ομάδα θα ταίριαζε ο Παστόρε, στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα;

«Δεν μπορεί ακόμα να σταθεί σε καμία από τις δύο. Θα γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζεται να αναπτυχθεί σωματικά. Μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα με την μπάλα».

Ποια η γνώμη σας για τον Αζάρ, μπορεί να γίνει σπουδαίος ποδοσφαιριστής;

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερο. Μπορεί να αξίζει η αναμονή, αλλά θα προτιμούσα να τον δω με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ταιριάζει περισσότερο με εκείνη το στυλ του. Στη Λιλ παίζει πολύ καλά, παρότι πέρυσι ήταν κακή η σεζόν του».

Πώς είδατε το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα;

«Ο Μουρίνιο έχασε το παιχνίδι. Το πρώτο λάθος ήταν ο Κοεντράο, επειδή ο Γκουαρντιόλα διάβασε καλύτερα το ματς, και ήταν διαφορετική η τακτική του. Ο Μουρίνιο έπαθε ό,τι την περσινή σεζόν στην ομάδα. Έπρεπε στο κέντρο να παίξουν από την αρχή ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Λασανά Ντιαρά και ο Κεντίρα ή ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει πιο γρήγορα όπως ο Καγιεχόν. Κάθε φορά η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου