ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Δηλωσεις Φουστερ, Χαβιτο

Δηλωσεις Φουστερ, Χαβιτο

16/12/2011

Φουστέρ:«Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τη Ρούμπιν»

16/12/2011 
Ο Ισπανός μέσος του Θρύλου σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για το αποτέλεσμα της κλήρωσης που στέλνει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο Καζάν, μίλησε έξω από τα δόντια.
Πιο συγκεκριμένα ο Φουστέρ τόνισε:
ΦΟΥΣΤΕΡ«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά μας και θα παίξουμε υπό δύσκολες συνθήκες, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Καζάν. Είδα το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη ομάδα, που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά.
Η διακοπή πρωταθλήματος ίσως τους κάνει κακό, αφού δεν θα έχουν ρυθμό. Πάντως σίγουρα θα κάνουν προετοιμασία εκτός Ρωσίας για να είναι έτοιμοι. Σε κάθε περίπτωση, εμείς πρέπει να ασχολούμαστε όχι με τη Ρούμπιν, αλλά με το πώς θα είμαστε εμείς.
Σε καμία περίπτωση δεν κοιτάμε τους 16. Προέχει το ματς με τη Ρούμπιν και να προκριθούμε απέναντί της. Ας μην πάμε τόσο μακριά. Πρώτα η Ρούμπιν. Στο Europa League υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και δεν θα πρέπει να προτρέχουμε».

Χαβίτο:«Χαρούμενος να βοηθάω από όλες τις θέσεις»

Ο Φραντσίσκο Χαβίτο μιλώντας στην κάμερα της NOVA εν όψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε ότι είναι χαρούμενος να βοηθάει την ομάδα και τον προπονητή του από όποια θέση του ζητηθεί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Η επιστροφή στην κορυφή μετά τη νίκη στη Λιβαδειά πως λειτουργεί στην ψυχολογία της ομάδας;
«Βοηθάει πάρα πολύ στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών για να πάνε πιο ήρεμοι στα επόμενα παιχνίδια  και επίσης πιέζει τον Παναθηναϊκό για τις νίκες γιατί τις έχει ανάγκη για  να μας περάσει».
ΧΑΒΙΤΟΕπόμενος αντίπαλος είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, μία ομάδα που έχει και νέο προπονητή. Τι εικόνα έχεις;
«Η εικόνα που έχω για την ομάδα αυτή είναι από το τελευταίο φιλικό που παίξαμε με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έπαιξε πάρα πολύ καλά, όμως εμείς πρέπει να διατηρήσουμε το δικό μας επίπεδο, θεωρητικά δεν θα πρέπει να έχουμε πρόβλημα, όμως σε ένα παιχνίδι ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».
Σε  είδαμε να χρησιμοποιείσαι και σε ρόλο δεξιού μπακ αλλά ουσιαστικά να παίζεις όλη την πτέρυγα. Πως βίωσες αυτή τη θέση;
«Είναι κάτι καινούριο προς το παρόν για μένα αν και σε άλλες ομάδες που έχει τύχει σε ειδικές περιπτώσεις να παίξει ξανά σε αυτή τη θέση. Είμαι χαρούμενος να βοηθάω την ομάδα από οποιαδήποτε θέση, είτε δεξιά είτε αριστερά και από οποιαδήποτε άλλη θέση. Επίσης όταν παίζω σε αυτή τη θέση ξέρω πως θα κάνω όλη τη διαδρομή στο γήπεδο οπότε προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ».
Πέτυχες και ένα υπέροχο τέρμα με τη Δόξα Δράμας. Είναι ένα ίσως από τα καλύτερα της καριέρας σου;
«Σαν όμορφο γκολ ναι ήταν ένα από τα καλύτερα. Σαν σημασία όχι καθώς έχω πετύχει πολύ πιο σημαντικά στο παρελθόν, όμως σαν ομορφιά της εκτέλεσης ναι ήταν από τα καλύτερα μου».
Αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ανοδική περίοδο;
«Ναι αισθάνομαι πως βελτιώνομαι, πως αποκτάω το ρυθμό μου γιατί για πολύ καιρό ήμουν εκτός επίσημων παιχνιδιών για διάφορους λόγους όμως σιγά σιγά πιστεύω πως μπαίνω στο ρυθμό που θέλω».
Θα ήθελες να κάνεις και μία ευχή για τη νέα χρονιά;
«Για εμένα θα ήθελα η οικογένεια μου και εγώ να έχουμε υγεία το οποίο είναι και το πιο σημαντικό. Για τον κόσμο το ίδιο, να είναι όλοι υγιείς γιατί είναι το πιο σημαντικό που μπορείς να έχεις».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου