ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 19/1 η κλήρωση

Αναβλήθηκε για την Πέμπτη 19/1 η κλήρωση

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (18/1) κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναβλήθηκε για την Πέμπτη (19/1) εξαιτίας της απεργίας, με τους εκπρόσωπους των ομάδων να ενημερώνονται σχετικά δέκα λεπτά πριν την έναρξη της διαδικασίας.
Την Πέμπτη (19/1) θα γίνει τελικά η κλήρωση του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών, καθώς την Τετάρτη (18/1) υπήρξε αναβολή της διαδικασίας εξαιτίας της απεργίας.
Το οξύμωρο είναι πως η ΕΟΠΕ δεν είχε ενημερώσει τους εκπρόσωπους των ομάδων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν κανονικά για την προγραμματισμένη κλήρωση και ενημερώθηκαν πως αυτή αναβάλλεται μόλις δέκα λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της διαδικασίας! Εφόσον η κλήρωση γίνει κανονικά αύριο, θα πραγματοποιηθεί ως εξής: Έξι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε τρία νοκ - άουτ ματς και θα προκριθούν οι νικητές των ζευγαριών. Άλλες τέσσερις ομάδες θα πάνε κατευθείαν στο Final - 8 κατόπιν κλήρωσης, ενώ η όγδοη ομάδα είναι ο Φοίνικας Σύρου που συμμετέχει ως διοργανωτής. Στις 7 Μαρτίου στη Σύρο θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 8/3 υπάρχει ρεπό, στις 9/3 θα γίνουν οι ημιτελικοί και στις 10/3 θα παιχτεί ο μεγάλος τελικός.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου