ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μέσα Ιμπαγάσα, έξω ο Τζεμπούρ

Μέσα Ιμπαγάσα, έξω ο Τζεμπούρ

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την SKODA Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, αμέσως μετά την λήξη της προπόνησης του Σαββάτου (21/1). Μέσα ο Ιμπαγάσα, εκτός 18άδας ο Ραφίκ Τζεμπούρ.
Χωρίς τον Ραφίκ Τζεμπούρ θα παραταχθεί τελικά εναντίον της Ξάνθης στα Πηγάδια, ο Ολυμπιακός. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, τον άφησε εκτός 18άδας.
Μαζί με τον απρόσμενο τραυματισμό του Μιραλάς, ο Ολυμπιακός θα αναμένεται να στηριχτεί στους Λουίς Ντιόγκο και Μάρκο Πάντελιτς στην επιθετική γραμμή.

Αντιθέτως, κανονικά θα αγωνιστεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός είχε ταξιδέψει στην πατρίδα του, καθώς η μητέρα του πέρασε μια περιπέτεια υγείας και επέστρεψε την Πέμπτη (21/1), αλλά παρά το γεγονός ότι έκανε μόλις δύο προπονήσεις ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι είναι σε καλή κατάσταση και τον πήρε μαζί του.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 22/1, 17:15) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδιών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Τζεμπούρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Θεραπεία έκανε ο Μιραλάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Μακούν, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Ορμπάιθ, Αμπντούν, Φουστέρ, Πάντελιτς, Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Τζεμπούρ, Μόνχε, Χολέμπας, Μιραλάς, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου