ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δύσκολο να παραχωρηθεί ο Μόνχε

Δύσκολο να παραχωρηθεί ο Μόνχε

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τις πτέρυγες και με δεδομένο πως ο Μόνχε πιάνει θέση ξένου, υπήρξε μια σκέψη να παραχωρηθεί αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο καθώς ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί μόνο εκτός Ευρώπης. Προτάθηκε ξανά και ο Νέμεθ.
Σκέψεις για παραχώρηση του Βισέντε Μόνχε έκαναν στον Ολυμπιακό, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.
Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτη από το εξωτερικό για να καλύψει την δεξιά επιθετική πτέρυγα της ομάδας και με δεδομένο πως ο Μόνχε πιάνει θέση ξένου αλλά είναι και τραυματίας (θα λείψει για τις επόμενες 3 εβδομάδες τουλάχιστον) σκέφτηκαν να τον δώσουν σε κάποιο άλλο σύλλογο. Το πρόβλημα είναι πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη (το έχει κάνει ήδη με δύο διαφορετικές ομάδες μέσα στη σεζόν) και το γεγονός αυτό περιορίζει πάρα πολύ τις επιλογές του και κάνει το σενάριο απομάκρυνσης του πολύ δύσκολο. Εν τω μεταξύ ένας παίκτης που απομακρύνθηκε νωρίτερα στη σεζόν, προτάθηκε ξανά στον Ολυμπιακό! Πρόκειται για τον Κρίστιαν Νέμεθ, ο μάνατζερ του οποίου έθεσε τον Ούγγρο στην διάθεση των ερυθρολεύκων, κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος ο παίκτης. Είναι σχεδόν απίθανο όμως να ασχοληθούν με την περίπτωση του οι Πειραιώτες.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου