ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Βαλεριάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του

Ο Βαλεριάνος σκόραρε στο ντεμπούτο του

Ο Γιώργος Βαλεριάνος πέτυχε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση με τον ΑΟ Γλυφάδας, που νίκησε την Προοδευτική με 4-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Football League 2.
Ο 20άχρονος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον ΑΟ Γλυφάδας από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, διαμόρφωσε με σουτ το τελικό αποτέλεσμα στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο γήπεδο του Ελληνικού.
Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του ΑΟ Γλυφάδας. Στο 18' είχε δοκάρι ο Ταραλίδης για τον ΑΟ Γλυφάδας, που στο 20' έχασε πέναλτι με τον Καζαντζή. Από το 72', η Προοδευτική έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπανικόλα.

Να σημειωθεί πως στο βασικό σχήμα του ΑΟ Γλυφάδας ήταν και οι Ανδρέας Βασιλόγιαννης και Νίκος Παπαδήμας, επίσης δανεικοί από τον Ολυμπιακό.

Συνοπτικά:

ΑΟ Γλυφάδας-Προοδευτική 4-2 (22', 44' Καραχάλιος σουτ, 69' Ταραλίδης φάουλ, 86' Βαλεριάνος σουτ - 30' Παπανικόλας σουτ, 41' πέν. Σούφλας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Γλυφάδας (Μουράτ Σεροπιάν): Χώνος, Παπαδήμας (87' Αγκιρίμπα), Παραράς, Κολοτούρος, Τσαμουρλίδης, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Καραχάλιος (68' λ.τρ. Στρατάκης), Καζάντζής (59' Κάμπας).

Προοδευτική (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Βασιλάκος (37' Κουμεντάκος), Καλαϊτζίδης (73' Ερρίκος), Σάμιος (79' Μπερνιδάκης), Αλεξίου, Σούφλας, Μηνάς, Σουλελές, Λύγκος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου