ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Λονδίνο, σου ‘ρχονται!

Λονδίνο, σου ‘ρχονται!

19/1/2012
Λονδίνο, σου ‘ρχονται!
Ένα βήμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών καθώς με την πανηγυρική της νίκη επί της Τουρκίας, 20-2, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν, εξασφάλισε την συμμετοχή της στο προολυμπιακό τουρνουά. Οι Έλληνες διεθνείς, που με το 3/3 στην Ολλανδία δείχνουν να επανέρχονται σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο (01-08/04) στο Έντμοντον όπου και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την αγγλική πρωτεύουσα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με όπλο την άμυνα πήρε προβάδισμα από την αρχή της αναμέτρησης καθώς με γκολ του Γιώργου Αφρουδάκη προηγήθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο με 1-0. Τα χειρότερα για τους… Τούρκους πάντως δεν είχαν έρθει. Κρατώντας το μηδέν στην άμυνα και βγαίνοντας στην κόντρα, οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς βρέθηκαν μπροστά στο πρώτο μισό με 7-0 και επί της ουσίας «καθάρισαν» το παιχνίδι.

Παρόμοια ήταν και η συνέχεια στο δεύτερο μισό. Σε αυτό βέβαια οι αντίπαλοι της Εθνικής βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα και κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές, ωστόσο η Ελλάδα με άνεση κράτησε το προβάδισμά της (11-2 στο τρίτο οκτάλεπτο).

Διαδικαστικού χαρακτήρα το τέταρτο οκτάλεπτο με τους Έλληνες διεθνείς να σκοράρουν κατά βούληση και να φτάνουν με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο στο προολυμπιακό του Έντμοντον.

Κορυφαίοι για την Εθνική οι Γιώργος Αφρουδάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος και Ανδρέας Μιράλης.

Συνέχεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Aϊντχόφεν το Σάββατο κόντρα στην Ουγγαρία.

Με τη νίκη της αυτή η Ελλάδα εξασφάλισε επίσης της συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2013 (Βαρκελώνη) αλλά και στο επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2014 (Βουδαπέστη).

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου