ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Χατζηχρήστος: «Υπάρχει λύση για την ΑΕΚ»

Χατζηχρήστος: «Υπάρχει λύση για την ΑΕΚ»

19/1/2012
 
Χατζηχρήστος: «Υπάρχει λύση για την ΑΕΚ»Δεν έμειναν αναπάντητες οι «βολές» του Σταύρου Αδαμίδη εναντίον του Δημήτρη Χατζηχρήστου, αλλά το... ζουμί των δηλώσεών του δεν ήταν αυτό.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο ηγέτης της Original 21 δεν αρκέστηκε μονάχα να πάρει θέση στα όσα του καταλόγισε ο πρόεδρος της «Ένωσης», αλλά υποστήριξε πως υπάρχει πρόσωπο έτοιμο να βγει μπροστά πριν την γενική συνέλευση της 3ης Φεβρουαρίου!

«Μπορεί και να ‘ναι ο Θωμάς Μαύρος», ανέφερε αινιγματικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος:

Για τις αιχμές Αδαμίδη: «Αυτό είναι μια παλιά ιστορία. Είναι ένα διαχρονικό επιχείρημα του Σταύρου. Έχω εξηγήσει επανειλημμένα ότι δεν θέλω να αναλάβω. Μου το έχει προτείνει άλλες φορές σοβαρά, άλλες για πλάκα, άλλες μεταξύ σοβαρού και αστείου. Η ουσία είναι ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Διότι όταν αγαπήσαμε την ΑΕΚ, είχαμε έναν πρόεδρο που δεν θα άφηνε ποτέ την ομάδα να φτάσει σε αυτό το σημείο και δεν θα το έκανα αυτό. Δεν θα ήθελα να ταυτίζεται η παρουσία του προέδρου της ΑΕΚ με εμένα».

Για την διάδοχη κατάσταση: «Δεν θα βγάζαμε ανακοίνωση αν δεν είχαμε στο μυαλό μας κάτι για την επόμενη μέρα. Δεν είμαστε από αυτούς που λέμε να φύγει κάποιος όταν δεν έχουμε κάτι άλλο από πίσω. Η 3η Φλεβάρη είναι κοντά. Το πρόσωπο αυτό θα είναι τίμιο, αγνό και αναγνωρισμένο από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί να διαχειρίζεται ο Αδαμίδης τα χρήματα που υπάρχουν και να μην τα διαχειρίζεται κάποιος άλλος κοινός αποδεκτός;

Είναι δυνατόν να έχει την οικονομική επιφάνεια; Η οικονομική επιφάνεια κάποιου που θα βγάλει την ΑΕΚ από τα σκατά, είναι μόνο η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Επισημαίνω στον κάθε αγνό Ενωσίτη, είμαστε αυτοί που στηρίξαμε τον Αδαμίδη όσο κανέναν άλλον και όχι επειδή τον ξέραμε από μικρό παιδί. Η χρονική περίοδος του Αδαμίδη τελείωσε. Αν θα υπάρξει επόμενη μέρα, ο Αδαμίδης θα μπορεί να βοηθήσει από κάποιο άλλο πόστο. Αν δεν υπάρξει επόμενη μέρα, τότε θα ξημερώσει μία νέα μέρα. Την συγκεκριμένη στιγμή κανένας τεχνοκράτης δεν μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ. Πιθανότατα να αποδειχθεί και αυτή η επιλογή αποτυχημένη. Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο»;


Για το αν με βάση τα όσα είπε το πρόσωπο αυτό είναι ο Θωμάς Μαύρος: «Μπορεί να 'ναι και ο Θωμάς ο Μαύρος. Εμένα η δουλειά μου είναι να βρεθεί κάποιος την 3η Φλεβάρη για να μην υπάρξει κενό εξουσίας και προσφυγές».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου