ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ντιόγκο: ξανακάρφωσέ το!

Ντιόγκο: ξανακάρφωσέ το!

Τη σεζόν 2008-09 βασικός στράικερ και σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη επί της Ξάνθης, ήταν ο Λουίς Ντιόγκο. Μετά τον τραυματισμό του Μιραλάς αλλά και το γεγονός πως οι Τζεμπούρ και Πάντελιτς δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ο Βραζιλιάνος στράικερ θα κληθεί την Κυριακή να το... ξανακαρφώσει όπως τότε! (video)
Ο Μιραλάς τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο Τζεμπούρ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο που δεν τον αφήνουν να προπονηθεί κανονικά, ο Πάντελιτς επέστρεψε πρόσφατα από τραυματισμό και ο μόνος 100% ετοιμοπόλεμος επιθετικός του Ολυμπιακού για την Κυριακάτικη (22/1) αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι πλέον ο Λουίς Ντιόγκο.
Με δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε δύσκολα θα ρισκάρει την συμμετοχή των ανέτοιμων Τζεμπούρ και Πάντελιτς, το πιθανότερο σενάριο (η μάλλον το... μοναδικό) είναι να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός. Η αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα κρύβει μεγάλες δυσκολίες και για τον λόγο αυτό ο Ντιόγκο θα πρέπει να επαναλάβει το κατόρθωμα της σεζόν 2008 - 09, όταν και τότε είχε ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα των Πειραιωτών σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη και χάρη σε ένα παλικαρίσιο δικό του γκολ στο 72ο λεπτό του παιχνιδιού (κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκαλέτι) οι ερυθρόλευκοι είχαν αποδράσει με ένα πολύτιμο "διπλό" από τα Πηγάδια. Το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, οι γκέλες απαγορεύονται και ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές απουσίες.

Ο Ντιόγκο επέστρεψε στο Λιμάνι για μια τελευταία ευκαιρία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μετά τις τελευταίες συγκυρίες θα έχει την Κυριακή μια μεγάλη ευκαιρία να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε μια πολύτιμη νίκη στο πρωτάθλημα και να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του συλλόγου.

Λουίς ξανακάρφωσε το!

Το γκολ του Ντιόγκο στις 13/9/2008:


2008-2009, SKODA Xanthi-Olympiakos 0-1 goal... από Pireotis7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου