ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΕΚ υπό διάλυση

ΑΕΚ υπό διάλυση

20/1/2012
ΑΕΚ υπό διάλυση Δεν τους κρατάει τίποτα πια στην ΑΕΚ
Περισσότερο ορατό από ποτέ είναι το φάσμα της διάλυσης, αγωνιστικής και οικονομικής, για την ΑΕΚ. Η σωτηρία από τους Άραβες δεν θα έρθει, αφού οι όποιες επαφές με τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπούσε ο Γιάννης Βλάχος, αλλά και με τις δύο άλλες εταιρείες από τον αραβικό κόσμο, έχουν πλέον «παγώσει» και η ΠΑΕ βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Νίκος Νοτιάς αρνείται να συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ, οι Supporters αποδείχτηκαν ένα αποτυχημένο εγχείρημα που απλώς «φορτώθηκε» τις μετοχές του Πέτρου Παππά και ο Σταύρος Αδαμίδης προετοιμάζεται για… ηρωική έξοδο.

Το κενό εξουσίας που θα προκύψει προσεχώς, καλείται να καλύψει ένα άτομο που τουλάχιστον θα καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του. Η «Original 21» έκανε γνωστό πως έχει ένα τέτοιο άτομο στα υπόψη και ήδη κυκλοφόρησε φημολογία για τον Θωμά Μαύρο και τον Χρήστο Κωστή. Ο πρώτος, ωστόσο, δηλώνει άγνοια επί του θέματος. «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν», τόνισε ο θρύλος της ΑΕΚ, που δεν θα έλεγε όχι να βοηθήσει σε μία νέα προσπάθεια, αλλά υπό προϋποθέσεις, όπως η οικονομική στήριξη από έναν ή περισσότερους επενδυτές.

Την… κάνουν ένας-ένας

Τα ανεπίλυτα οικονομικά προβλήματα και το ακόμη πιο ζοφερό μέλλον που δείχνει να έχει η ΠΑΕ, ωθεί στην έξοδο έναν-έναν τους παίκτες. Ουσιαστικά όποιος δέχεται να χαρίσει ένα μέρος των οφειλομένων του μπορεί να κερδίσει εδώ και τώρα την ελευθερία του. Το έκανε πρώτος ο Σάββας Γκέντσογλου, χαρίζοντας 100.000 ευρώ και υπογράφοντας στην Τζένοα, θα ακολουθήσει σήμερα ο Νέιθαν Μπερνς που θα προχωρήσει σε διακανονισμό για την καταβολή των οφειλομένων, ενώ σειρά θα πάρει ο Νίκος Καράμπελας. Σύμφωνα με τη SportDay, ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Καρλσρούη και αναμένεται έχει επαφές με τη διοίκηση για την αποδέσμευσή του.

Κι έπεται συνέχεια, αφού ο Κώστας Μανωλάς περιμένει πρόταση από την Κολωνία, ενώ ενδιαφέρεται και η Καϊζερσλάουτερν, ενώ είναι κοινό μυστικό ότι σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται και οι Λεονάρντο και Μάκος. Η ΑΕΚ χάνει και τα… φιντάνια της, αφού ο 16χρονος αμυντικός Κώστας Βλάχος θα μετακομίσει στην Ολλανδία για να δοκιμαστεί από την Τβέντε, δίχως η «Ένωση» να έχει ουσιαστικό όφελος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε τόσο τραγική κατάσταση, που δεν μπορεί καν να μπαλώσει τις τρύπες που θα προκύψουν στο ρόστερ της με δικά της παιδιά. Η «Ένωση» δεν έχει στην παρούσα φάση φορολογική ενημερότητα, αφού δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στην εφορία και μέχρι να τακτοποιήσει τις οφειλές της (ή παρουσιάσει εγγυητική επιστολή), δεν μπορεί όχι απλώς να κάνει μεταγραφές, αλλά ούτε και να επανεντάξει στο δυναμικό της τους παίκτες που έχει δώσει δανεικούς (Αμπντουραχμάνι, Καλαμιώτη, Φροξυλιά).

Μέσα σε όλα… Εργοτέλης

Ο Νίκος Κωστένογλου προσπαθεί, όσο είναι εφικτό, να κρατήσει την προσοχή των (εναπομείναντων) παικτών στο… γήπεδο και την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Λεονάρντο και οι τραυματίες Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου, ενώ απίθανο είναι να προλάβει ο Μάκος που επέστρεψε τραυματίας από την Τούμπα. Ο Μανωλάς ακολούθησε χθες πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου