ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Νέα "γκέλα" η ΑΕΚ, νίκη για Αστέρα

Νέα "γκέλα" η ΑΕΚ, νίκη για Αστέρα

21/1/2012

Ακόμα 2 βαθμούς άφησε η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Κωστένογλου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με τον Λυμπερόπουλο στο 48', αλλά οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με τον Κατσικοκέρη στο 75', ενώ νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Κυριακίδη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (61’ Κατσικοκέρης), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (84’ Χαντί), Τζανακάκης (78’ Γιαλούσης), Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Ολίσε

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Αραμπατζής, Αργυρίου, Μπουγαΐδης (44’ λ.τ. Κοντοές), Δέλλας, Λαγός, Ρίκκα, Βάργκας, Σιαλμάς, Κάρλος (46’ Γκερέιρο), Κλωναρίδης (71’ Καφές), Λυμπερόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ 2-1

Στην Τρίπολη ο Αστέρας λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με το τέρμα του Σολάκη και επικράτησε τελικά με 2-1 του ΠΑΣ, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Ο Σέρνα έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους μόλις στο 4', αλλά ο ΠΑΣ κατάφερε να απαντήσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 35' με τον Μπεσέρα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Τσιώλη είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, καθώς είχε τρία δοκάρια και τελικά ο Σολάκης στις καθυστερήσεις σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στους Αρκάδες.  

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Ράγιος, Φορμίκα (46’ Σολάκης), Χούλι (57’ Μπακασέτας), Περόνε (69’ Έγκον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Πατσατσόγλου, Ντάσιος, Βάντερσον (32’ Μπακαγιόκο), Λίλα, Ζαραδούκας (74’ Μιχαήλ), Σκούφαλης (67’ Τζάνης), Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα.
 
www.thrylos.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου