ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Πάει για τις 11/2 το ματς με την ΑΕΚ

Πάει για τις 11/2 το ματς με την ΑΕΚ

Την μετάθεση της αναμέτρησης με την ΑΕΚ σκέφτεται να ζητήσει ο Ολυμπιακός και το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 11/2 και όχι Κυριακή 12/2, αφού στις 16 Φλεβάρη υπάρχει η εκτός έδρας υποχρέωση με τη Ρουμπίν και οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης.
Ιδιαίτερα φορτωμένο είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τους επόμενους δύο μήνες, καθώς "τρέχουν" οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τη Ρουμπίν Καζάν στους "32" του Europa League στις 16 Φλεβάρη και για τον λόγο αυτό σκέφτονται να ζητήσουν την μετάθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον "Δικέφαλο" την Κυριακή 12/2 και προτίθεται να αιτηθεί την διεξαγωγή της αναμέτρησης για μια ημέρα πριν και συγκεκριμένα το Σάββατο 11/2, προκειμένου να κερδίσουν οι ποδοσφαιριστές του μια ημέρα παραπάνω ξεκούρασης πριν το κοπιαστικό ταξίδι στην Ρωσία. Παράλληλα, για την Κυριακή 12/2 είναι προγραμματισμένο και το ντέρμπι μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ στο ΣΕΦ, οπότε μια πιθανή μετάθεση του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΑΕΚ θα διευκόλυνε και το έργο των επίσημων φορέων αλλά και της Αστυνομίας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου