ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Μιραλάς

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Μιραλάς

Εκτός δράσης για διάστημα δύο εβδομάδων θα μείνει ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς στις εξετάσεις που υποβλήθηκε την Παρασκευή (20/1) διαπιστώθηκε πως υποφέρει από θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά.
Πλήγμα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κέβιν Μιραλάς θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τις δύο προσεχείς εβδομάδες, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Παρασκευή (20/1) στο Θεραπευτήριο Metropolitan έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά.
Ο Βέλγος στράικερ στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του ποδιού του και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Δυστυχώς για τους ερυθρόλευκους τα νέα δεν ήταν ευχάριστα καθώς όπως διαπιστώθηκε ο Μιραλάς δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τις επόμενες τουλάχιστον 15 ημέρες.

Ένα πρόβλημα που ήρθε να προστεθεί σε αυτό του Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/1) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί παρά να είναι προβληματισμένος, καθώς ούτε ο Μάρκο Πάντελιτς είναι 100% έτοιμος για το ματς με την ακριτική ομάδα και μόνος καθαρόαιμος επιθετικός που απομένει είναι ο Λουίς Ντιόγκο.

Ο Μιραλάς εκτός από το παιχνίδι με την Ξάνθη, χάνει σίγουρα και αυτό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (25/1), αλλά και αυτό με τον Εργότελη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 28/1. Αγώνας δρόμου θα γίνει για να είναι έτοιμος ο Βέλγος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 5/2.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Κέβιν Μιραλάς υποβλήθηκε σήμερα, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία.

Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο δεξιά.

Υπολογίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου