ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ήττα για τους Νέους

Ήττα για τους Νέους

Η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ξάνθης με σκορ 2-1 σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Δεν τα κατάφεραν οι Νέοι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και έχασαν από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και το αρχικό 45λεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με γκολ του Σούκια στο 66', αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με το γκολ του Δουμάνη στο 75ο λεπτό και στο 88' διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ράνο, φτάνοντας στη νίκη. Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Γιώργος Κυριακίδης με βοηθούς τους Λιώλια και Βεργουλίδη από την ΕΠΣ Έβρου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

SKODA Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Κριεζής (86’ Λάσπατζης), Βασιλειάδης, Γούτας, Τσαμούρης, Τορομανίδης, Τσομπανόπουλος, Ράνος, Δουμάνης, Μπαρέττας (46’ Πασχαλάκης), Ελληνίδης (86’ Στεπανιάν).
Ολυμπιακός: Μπάμποβιτς, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμόγιαννος, Ιωαννίδης (67’ Λύρας), Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Γκόγκιτς (86’ Βραμέντσαλης), Σούκιας (83’ Βουτσιώτης).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου