ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα

Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα

26/1/2012
Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα
Παρελθόν από την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Χουάν Κάλα! Η Σεβίλλη, όπως δήλωσε στα ισπανικά ΜΜΕ και ο πρόεδρός της, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, έκανε επίσημη πρόταση στην Ένωση και έτσι ο παίκτης επιστρέφει πολύ σύντομα – ίσως και αύριο – στην πατρίδα του.

Η διάθεση της Ένωσης να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που έβαζε στα ταμεία της έστω και κάποια λίγα χρήματα ήταν γνωστή από το πρωί της Πέμπτης… Μέσα στην ημέρα, η Σεβίλλη που είχε ως πρώτο στόχο τον Κάλα, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ελληνική ομάδα (σ.σ το ποσό δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αλλά ακούγεται ότι δεν ξεπερνά τις 150.000 ευρώ).

Η προσφορά των Ανδαλουσιανών έγινε δεκτή από την Ένωση και έτσι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Χουάν Κάλα επιστρέφει στην Σεβίλλη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του ότι ο Κάλα ενδεχομένως και αύριο (Παρασκευή) να βρίσκεται στην Ισπανία.

Εδώ και καιρό ο ίδιος ο Κάλα είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει και να αγωνιστεί στην Σεβίλλη καθώς θεωρούσε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα που ανήκει... Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και την αποχώρηση του Κάσερες, η Σεβίλλη είχε σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα και στράφηκε στην περίπτωση του Κάλα.

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου