ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καλύτερα οι τραυματίες

Καλύτερα οι τραυματίες

26/1/2012
Ξεκίνησε η προετοιμασία των πρωταθλητών για το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το ιατρικό δελτίο να παραμένει γεμάτο, αλλά τις εξελίξεις να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:00, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (28/1, 19:30) με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Χολέβας ακολούθησε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και μετά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, όπως και ο Μιραλάς που ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα και μέρος της προπόνησης της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία διαπιστώθηκε η πρόοδος που έχει σημειώσει η επούλωση του τραυματισμού του.

Ο Τζιμπούρ, του οποίου επίσης ο τραυματισμός έχει παρουσιάσει βελτίωση, ακολούθησε έντονο αερόβιο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Μόνχε έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τραυματισμό που είχε υποστεί και ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε συγκριτική απεικονιστική εξέταση, από την οποία επιβεβαιώθηκε η βελτίωση του τραυματισμού του.

Ο Τοροσίδης, του οποίου οι ενοχλήσεις που ένιωθε στον έσω πλατύ του δεξιού του γόνατος έχουν υποχωρήσει, ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο. Ο Φουστέρ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ υποβλήθηκε το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική ως προς την εμφάνιση συνδεσμικής ή μηνισκικής βλάβης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου