ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα"

Βαλβέρδε: "Δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε πως δεν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, για τις ευκαιρίες που χάνει το τελευταίο διάστημα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη επιτυχία στο τελείωμα των φάσεων.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε:


"Κερδίσαμε. Είχαμε ευκαιρίες από το πρώτο μέρος για να πάμε με πλεονέκτημα στην ανάπαυλα. Μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από το πρώτο. Ο Εργοτέλης μας δημιούργησε πρόβλημα γιατί έχει καλούς παίκτες στην επίθεση. Ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που πάντα δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε. Είχαμε δύο-τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την πρώτη αποβολή, βάλαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και η συνέχεια έγινε πιο απλή. Ήρθε και η δεύτερη αποβολή, το ματς άνοιξε και ήταν πιο εύκολο για εμάς να σκοράρουμε και το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

Δεν έχει να κάνει με την ψυχολογία το γεγονός πως χάνουμε ευκαιρίες. Έχει να κάνει με την επιτυχία. Άλλες φορές πρέπει να κάνεις πολλές ευκαιρίες για να βάλεις γκολ και άλλες φορές μπορεί να σκοράρεις με λίγες ευκαιρίες.

eξαρτάται από την ημέρα. Είναι αλήθεια πως τελευταία μας χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι φύγαμε από την έδρα της Ξάνθης χωρίς να σκοράρουμε.

Πιστεύω ότι παίζουμε καλά και η ομάδα παρουσιάζει καλό παιχνίδι. Μας χρειάζεται περισσότερη επιτυχία στο τελείωμα των φάσεων. Δεν έχει νόημα αν κυκλοφορείς ωραία την μπάλα από τη μία πλευρά του γηπέδου στην άλλη και δεν την βάζεις στο τέρμα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Ελπίζω με την επιστροφή των τραυματιών να συνεχίσουμε δυνατά τον Φεβρουάριο.

Ο Κάρολ ενσωματώθηκε στην ομάδα, έχει εμπειρία και ελπίζουμε πως θα μπορέσει να μας βοηθήσει. Ο Κοστάνσο διέκοψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, έμεινε μία θέση κενή και έπρεπε να τη συμπληρώσουμε. Ελπίζουμε πως ο Κάρολ θα μας βοηθήσει.

Όσο για τη μεταγραφική μας ενίσχυση, θα δούμε αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη. Ο παίκτης που θα έρθει, αν έρθει, πρέπει πραγματικά να μπορεί να μας βοηθήσει. Θα μου άρεσε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που εγυημένα θα μπορέσει να βοηθιήσει την ομάδα. Ο σύλλογος δουλεύει πάνω σε αυτό το κομμάτι και μέχρι τις 31 του μήνα θα δούμε τι μπορεί να γίνει".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου