ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ο διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα!

Ο διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα!

27/1/2012
Ο διάλογος Μαρινάκη-Γόντικα! 

Ακολουθεί ο διάλογος των προέδρων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αντίστοιχα:



Μαρ.: «Δεν μπορείς να προσβάλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες ποια είναι τα φιλικά παιχνίδια. Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Είσαι απαράδεκτος»!
Γον.: «Εγώ λογοδοτώ μόνο στο συμβούλιο τoυ Παναθηναϊκού. Δεν έχω καμία δουλειά να απαντήσω σε εσάς. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα λέω».
Μαρ.: «Είσαι έμμισθος. Αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενή σου δουλειά. Είσαι γελοίος»!
Γον.: «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».
Μαρ.: «Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παράρτημα ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας, η Ξάνθη»;
Γον.: «Εγώ δεν ονομάτισα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε…»

Και άλλες ομάδες κατηγόρησαν τον Δημήτρη Γόντικα ότι «με αυτά που λες , υποβαθμίζεις το πρωτάθλημα» κι εκεί παρενέβη ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, λέγοντας: «Κι εμένα με έβρισες στα Γιάννενα και έλεγες ότι είμαστε παράρτημα». Για πέντε λεπτά η αίθουσα έμοιαζα με… καζάνι που βράζει! Όταν τέθηκε θέμα ανακοίνωσης από πλευράς Σούπερ Λίγκας με την οποία θα καταδικάζονταν οι δηλώσεις Γόντικα περί «φιλικών παιχνιδιών», ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε: «Εσείς βγάλτε την ανακοίνωση και εμείς θα πράξουμε αυτό που νομίζουμε».

Ο Δημήτρης Γόντικας αποχώρησε μαζί με τον Σάββα Θεοδωρίδη με τους δημοσιογράφους που παρίσταντο να τους παροτρύνουν «έτσι πρέπει να είστε» και τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να τους απαντά: «Άλλο οι ομάδες και άλλο οι άνθρωποι. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε».

www.sport-fm.gr/a

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου