ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Άρχισαν τα όργανα

Άρχισαν τα όργανα

Ο Γιώργος Δούρος όρισε τον Τάσο Κάκο να διευθύνει την αναμέτρηση (28/1) του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και παράλληλα τον Κορίνθιο Γιώργο Δασκαλόπουλο στο Δόξα Δράμας - Παναθηναϊκός!
Τι και αν άλλαξε ο άνθρωπος που ορίζει τους διαιτητές που θα σφυρίζουν τα ματς της Super League κάθε αγωνιστική; Τι και αν ο Κύρος Βασσάρας δεν βρίσκεται πια σε αυτό το πόστο;
Εδώ μιλάμε για νέο εξελιγμένο μοντέλο, που ακούει στο όνομα Γιώργος Δούρος. Ο πρώην ρέφερι, που στέρησε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό το 2004, έστειλε το μήνυμα του με το καλημέρα! Πως; Θεωρώντας σκόπιμο να ορίσει τον Τάσο Κάκο στην Σαββατιάτικη (28/1) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ένα δικό του παιδί, τον Κορίνθιο Γιώργο Δασκαλόπουλο, στο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Δόξα Δράμας! Άρχισαν τα όργανα... Με ποια αιτιολογία έγινε άραγε αυτή η επιλογή; Με τι σκεπτικό; Είναι εντελώς εκτός κάθε λογικής. Μόνο εκ του πονηρού μπορεί να το εκλάβει κανείς, δεν υπάρχει κανένα άλλο νόημα. Υποτίθεται πως υπήρξε αλλαγή προσώπων για να υπάρξει αναβάθμιση της διαιτησίας. Ξανά όμως παίζεται το θέατρο του παραλόγου!

Βοηθοί του Κάκου στο Φάληρο θα είναι οι Πάνος Γρηγορίου (ΕΠΣ Αιτωλ/νιας) και Σπυρίδων Γουργιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής ο Απόστολος Αμπάρκιολης (ΕΠΣ Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (ΕΠΣ Αθηνών).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου