ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ικανοποίηση για Ντιόγκο - Αμπντούν

Ικανοποίηση για Ντιόγκο - Αμπντούν

Πολύ ευχαριστημένοι ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με την αγωνιστική συμπεριφορά των Ντιόγκο και Αμπντούν, στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο. Ειδικά για τον Αλγερινό, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα και οι συνθήκες ήταν ακόμη πιο δύσκολες. Συσπείρωση στον σύλλογο, το "κλειδί" για την συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς την Τετάρτη (25/1) απέκλεισε τον Πανιώνιο, επικρατώντας των κυανέρυθρων με σκορ 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η εμφάνιση των ερυθρολεύκων ήταν υποτονική στο πρώτο ημίχρονο (1-0 - Πάντελιτς στο 11'), στην επανάληψη όμως ανέβασαν στροφές και έφτασαν στην τελική επικράτηση πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα. Η παρουσία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ικανοποίησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι στο τέλος της αναμέτρησης εξέφρασαν την ευχαρίστηση τους για το αποτέλεσμα και στάθηκαν ιδιαίτερα στην παρουσία των Λουίς Ντιόγκο και Τζαμέλ Αμπντούν. Τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και ο Αλγερινός έχουν αμφισβητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα (ειδικά ο δεύτερος αποδοκιμάστηκε έντονα πριν την έναρξη του αγώνα) και η αγωνιστική τους συμπεριφορά κόντρα στον Πανιώνιο σχολιάστηκε με κολακευτικά λόγια από τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων.

Ο Ντιόγκο σκόραρε με κεφαλιά στο 78' και ο Αμπντούν σε τετ α τετ στο 88', ενώ ήταν ο δημιουργός και πολλών καλών φάσεων του Ολυμπιακού. Μετά την μίνι κρίση που δημιουργήθηκε από τις γκέλες με Δόξα Δράμας και Ξάνθη, οι Πειραιώτες επανήλθαν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Όπως σχολίαζαν οι άνθρωποι της ομάδας, το ζητούμενο είναι τώρα να επέλθει ηρεμία στους κόλπους του συλλόγου, αλλά και συσπείρωση μεταξύ του κόσμου, της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού τιμ, καθώς οι αποδοκιμασίες δεν βοηθούν στη δημιουργία καλού κλίματος και ανασύνταξης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου