ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

SUPER LEAGUE-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LEAGUE-19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

28/1/2012


ΟΦΗ – Ξάνθη 1-0


ofi xanthi 1-0 videoΣτην Κρήτη σταμάτησε το αήττητο σερί των 10 αγώνων της Ξάνθης, η οποία γνώρισε την ήττα από τον ΟΦΗ για την 19η αγωνιστική της Super League 2011-2012. To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λεωνίδας Καμπάντης στο 37ο λεπτό, που πήρε το ριμπάουντ μετά από κακό διώξιμο του Edimar. Το παράδοξο είναι ότι ο Καμπάνταης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 5ο λεπτό, όταν τραυματίστηκε ο βασικός επιθετικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Μάντζιος. Η Ξάνθη πίεσε στο υπόλοιπο του αγώνα και είχε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία με τον Edimar στο 68ο λεπτό, όταν το σουτ του Βραζιλιάνου βρήκε το δοκάρι του Βεζυρίδη.
Γκολ: Καμπάνταης 37’
Συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Veron, Ταυλαρίδης, Μάντζιος (Καμπάνταης 6’), Vando, Kaladzic (Boldizsar 77’), Γεωργίου, Παπουλής, Μπούρμπος, Sisic, Lopez (Souza 89’).
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Viviani, Μπέρτος, Edimar, Κομεσίδης, Βάλλας, Φλίσκας, Poy (Σουάνης 61’), Dani (Darbion 72’), Βλαχοδήμος (Καζάκης 77’), Markovski, Marchelinho.
Το video με τα highlights από το ΟΦΗ-Ξάνθη 1-0



Πανιώνιος – Κέρκυρα 2-0


Πολύτιμους βαθμούς πήρε ο Πανιώνιος στην προσπάθεια που κάνει για να “κλειδώσει” την παραμονή του στη Superleague, καθώς επικράτησε στη Νέα Σμύρνη της Κέρκυρας με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.
panionios kerkyra 2-0 Super league kuqiΟι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, όμως τόσο ο Σιόβας με κεφαλιά στο 13′, όσο ο Kuqi στο 15′, αλλά και ο Σάμαρης στο 25′ δεν είχαν καλή τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο μέρος, η Κέρκυρα μπήκε πιό δυνατά, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε εντυπωσιακά ένα σουτ του Γραμμόζη και ένα τετ-α-τετ του Καλατζή. Ο Πανιώνιος πίεσε για το γκολ και τα κατάφερε στο 71ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Kuqi μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και στο 88 λεπτό, από μπαλιά του Γουνδουλάκη, ο Kuqi πάσαρε στον Schembri που δεν δυσκολεύθηκε να διαμορφώσει το 2-0 και να «σφραγίσει» την νίκη του Πανιωνίου.
Γκολ: Schembri 71′, Kuqi 88′
Οι συνθέσεις
Πανιώνιος: Σιδεράκης, Omo, Ρόβας (Γουνδουλάκης 46′), Σιόβας, Pier, Πετκάκης, Μενδρινός (Kourti 68′), Σάμαρης, Kuqi, Ρόκας (84′ Κουλουχέρης), Schembri
Κέρκυρα: Galinovic, Σακελλαρίου, Wenzel, Γραμμόζης, Καλατζής (Ιωάννου 90′), Αγρίτης (Γιάντσης 46′), Erithe, Majstorovic, Osman (Τσίγκας 76′), Gustavo, Martin.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα Πανιώνιος – Κέρκυρα 2-0.





Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0

Παρότι χρειάστηκε 58 λεπτά για να κάμψει την αντίδραση του Εργοτέλη, ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα τελικά με 3-0 την κρητική ομάδα και μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους 2 βαθμούς. Η ομάδα του Ernesto Valverde άσκησε διαρκή πίεση στην εστία του Pirson, δημιουργώντας 25 τελικές προσπάθειες, τις περισσότερες από κάθε άλλο φετινό της παιχνίδι.

olympiakos ergotelis 3-0 video
Το 1-0 έγινε στο 58ο λεπτό, όταν ο Marcano έδωσε έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο Pantelic που με το γόνατο από το ύψος της μικρής περιοχής απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Επτά λεπτά αργότερα ο Abdoun σέντραρε από τα δεξιά και ο Mellberg με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φετφατζίδης με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, το οποίο βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα 3-0. Να σημειωθεί πως ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών των Hieblinger και Μπουχαλάκη με 2 κίτρινες κάρτες.
Κόκκινες: Hieblinger 56’, Μπουχαλάκης 60’
Γκολ: Pantelic 58’, Mellberg 65’, Φετφατζίδης 90’
Συνθέσεις:
Ολυμπιακός: Megyeri, Μανιάτης, Modesto, Mellberg (Παπάζογλου 83′), Ibagaza (Makoun 69′), Pantelic, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Marcano, Orbaiz, Diogo, Abdoun (Φετφατζίδης 74′)
Εργοτέλης: Pirson, Σαρρής, Hieblinger, Δάρλας (Γιαλούσης 50′), Leal, Κατσικοκέρης, Μπουχαλάκης, Κυριακίδης, Oliseh, Budimir (Jovanovic 62′), Sashiashvili (Τζανακάκης 55′)
Το video με τα γκολ από το Ολυμπιακός – Εργοτέλης 3-0:





ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0

Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις μήνες πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” κόντρα στον Παναιτωλικό με 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Superleague και πήρε βαθμολογική ανάσα.
Pas giannina panaitolikos 1-0 videoΤο γκολ της νίκης πέτυχε ο Emiliano Vila στο 71′, όταν εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Παναιτωλικού και ενώ είχε προηγηθεί απευθείας εκτέλεση φάουλ του De Vincenti με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στο τείχος και στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν φάσεις με εξαίρεση ένα σουτ του Γεωργίου που απέκρουσε ο Cennamo. Στο 55′ ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιόντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που έκανε ακόμη χειρότερο το κακό παιχνίδι της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ.
Γκολ: Vila 71′
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69′ Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Scadorvelli, De Vincenti, Lila, Σκούφαλης (90+3 Ντάσιος), Γεωργίου, Bakayoko (46′ Vila).
Παναιτωλικός: Cennamo, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Dolezaj, Edjenguele, Μητρόπουλος, Σιόντης, Rocha (78′ Boumal), Onwuatchi (67′ Μumin), Θεοδωρίδης (55′ Χαριστέας), Camara.
Δείτε το video με τα highlights του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-0


Άρης – Λεβαδειακός 2-1

Σπουδαία νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Άρης επί του Λεβαδειακού, επικρατώντας με 2-1 για την 19η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινοι» με αυτό το τρίποντο μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη πεντάδα στους τέσσερις βαθμούς και ξαναμπήκαν σε τροχιά διακρίσεων μετά από έναν κάκιστο πρώτο γύρο.
aris levadeiakos 2-1 videoΤο ματς ξεκίνησε με ένα υπέροχο γκολ από τον Subinho για το Λεβαδεικό στο 5ο λεπτό, όμως τα υπόλοιπα 85 λεπτά ανήκαν αποκλειστικά στον Άρη. Οι Θεσσαλονίκεις κατασκήνωσαν στην περιοχή του Λεβαδειακού, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μόλις στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ο Castillo ισοφάρισε στο 50ο λεπτό με σκαφτό πλασέ και στο 89’ ο ίδιος παίκτης σούταρε εύστοχα μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των παικτών του Λεβαδειακού να διώξουν την μπάλα από την άμυνά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Άρης είχε 20 κόρνερ και 20 τελικές προσπάθειες για να πετύχει αυτά τα δύο τέρματα.
Γκολ: Castillo 50’, 89’ – Subinho 5’
Συνθέσεις:
Άρης: Βελλίδης, Neto, Λαζαρίδης, Sancare, Michel, Καζναφέρης, Καπετάνος (Τριανταφυλλάκος 46’), Faty, Umbides, Acosta, Castillo
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Mendy, Subinho (Popovic 71’), Βασιλείου (Viana), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας (Napoleoni 61’), Κόρμπος, Thomas, Favalli, Λισγάρας, Μουλόπουλος.
Δείτε το video με τα highlights από το Άρης – Λεβαδειςκό 2-1


Δόξα Δράμας – Παναθηναϊκός 0-1


doxa dramas panathinaikos 0-1Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Δράμας και διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών που τον χωρίζει από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε με προβολή στο 58′ ο Toche μετά από γύρισμα του Quincy
Στο πρώτο μέρος δύο φάσεις ξεχώρισαν. Στο 4ο λεπτό ο Toche σκόραρε για τον Παναθηναϊκό, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες των “πράσινων” και στο 36′ ο Σικαλιάς με προβολή απομάκρυνε εξ επαφής σουτ του Cleyton.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επιστροφή στη δράση για το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μετά από 6,5 μήνες αποχής.
Γκολ: Toche 58′.
Οι συνθέσεις:
Δόξα Δράμας: Seremet, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης (70′ Kappel), Lima, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Abubakari (46′ Σοϊλέδης), Wellington, Κυβελίδης (46′ Costa Viana)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Sarriegi, Βύντρα, Ιωαννίδης, Bjarsmyr, Κατσουράνης (77′ Μαυρίας), Simao, Zeca (58′ Μαρίνος), Cleyton, Quincy (85′ Χριστοδουλόπουλος), Toche.
Δείτε σε λίγο το video με τα highlights του αγώνα Δόξα Δράμας – Παναθηναϊκός 0-1.


AEK-ΠΑΟΚ 0-2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε ο ΠΑΟΚ τον αποκλεισμό-σοκ από τον Ατρόμητο, αλλά και τη χρόνια αδυναμία του να πάρει τρίποντο στο ΟΑΚΑ, όπου είχε να κερδίσει από το 1999. Με εξαιρετική εμφάνιση και πανέμορφα γκολ, η ομάδα του Μπόλονι κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ, κάτι που καταφέρνει εκτός έδρας για πρώτη φορά από το 2002-03 (το ματς είχε γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια). Οι θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με υπέροχη λόμπα του Γεωργιάδη στο 16', η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει στην επανάληψη, αλλά ο Αθανασίαδης στο 66' σφράγισε τη νίκη. Κορυφαίοι για τον ΠΑΟΚ Γκαρσία, Γεωργιάδης και Λαζάρ, υστέρησε σε όλες τις γραμμές η ΑΕΚ, που έπεσε στην 4η θέση, με τον Δικέφαλο του Βορρά να την προσπερνάει και να διατηρεί το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα για δέκατο αγώνα (7 νίκες, τρεις ισοπαλίες).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου