ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη με σκορ 3-0 επί του Εργοτέλη, το Σάββατο (28/1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τη 19η αγωνιστική της Super League. Εξαιρετική εμφάνιση για τους Μέλμπεργκ, Μανιάτη, Ντιόγκο και Ιμπαγάσα, σε καλή βραδιά ο Αμπντούν, σκόραρε ξανά ο Πάντελιτς.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 3-0 τον Εργοτέλη στο Φάληρο, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όντας κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το σημείο - κλειδί ήταν η αποβολή που κέρδισε ο Ντιόγκο από τον Χίμπλιγκερ, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, και το τέρμα που πέτυχε λίγα λεπτά μετά ο Πάντελιτς, ανοίγοντας το σκορ για τους Πειραιώτες.


Μέγκιερι: Θεατής στην περισσότερη ώρα της αναμέτρησης, καθώς σπανίως ο Εργοτέλης απειλούσε με αξιώσεις. Σταθερός στις εξόδους του και με σίγουρες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.

Μοδέστo: Αξιόπιστος αμυντικά ο Κορσικανός, χωρίς ωστόσο να προσφέρει ουσιαστικά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη και συνέβαλλε στην νίκη της ομάδας του.

Μέλμπεργκ: Ότι και να πούμε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο Σουηδός αποδεικνύει σε κάθε ματς το πόσο επαγγελματίας είναι και τιμά με το παραπάνω την φανέλα με την οποία αγωνίζεται. Κόντρα στον Εργοτέλη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικά, ενώ πέτυχε και ένα γκολ, το οποίο δικαιούταν εδώ και καιρό. Αποθεώθηκε από τον κόσμο την στιγμή της αντικατάστασης του από τον Παπάζογλου.

Αβραάμ: Τυπική εμφάνιση για τον Έλληνα διεθνή στόπερ. Έβγαινε πρώτος πάνω στη μπάλα και κατέστρεφε εν τη γενέσει τους όλες τις προσπάθειες των αντιπάλων του να φανούν απειλητικοί. Εύκολο απόγευμα για τον Αβραάμ.

Μαρκάνο: Καλό ματς για τον Ισπανό μπακ. Κράτησε τη θέση του αμυντικά, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες από τους αντιπάλους του, ενώ βγήκε αρκετές φορές μπροστά δίνοντας στηρίγματα στην αριστερή επιθετική πτέρυγα του Ολυμπιακού. Αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει ακόμη 1-2 τέρματα στην αναμέτρηση.

Μανιάτης: Συνήθεια έγιναν για τον Γιάννη οι καλές εμφανίσεις. Πρόσθεσε ακόμη μια στο ενεργητικό του κόντρα στον Εργοτέλη. Τα κάνει όλα και συμφέρει ο Έλληνας διεθνής μπακ (;), που εξελίσσεται σε έναν ολοκληρωμένο box to box μέσο, καθώς καταφέρνει και βρίσκεται συνεχώς από την μια περιοχή στην άλλη. Κόβει, δημιουργεί και πατάει περιοχή κάνοντας σωστές κινήσεις που τον φέρνουν σε θέση βολής. Η αποκάλυψη της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Ορμπάιθ: Καλύτερος από τις "άνοστες" τελευταίες εμφανίσεις του, χωρίς όμως και πάλι να θυμίζει τον παίκτη που "κένταγε" πριν τραυματιστεί στους προσαγωγούς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Βάσκος έχει και βαρύ σωματότυπο, γεγονός που δεν τον βοηθάει να επανέλθει γρήγορα μετά από μεγάλη αποχή από αγωνιστικά 90λεπτα. Κόντρα στον Εργοτέλη πάντως έδειξε σημάδια ανάκαμψης, βοηθώντας στην μεταφορά της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση, δείχνοντας ωστόσο "ευάλωτος" στα αμυντικά του καθήκοντα.

Αμπντούν: Αρκετά ζωηρός ο Αλγερινός στο αποψινό παιχνίδι, ταλαιπώρησε με τις κούρσες του τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και δημιουργούσε συχνά απειλητικές καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Είναι τεχνίτης και κάποιες φορές δεν αποφεύγει τις περιττές ενέργειες, όμως εσχάτως δείχνει να βάζει όλο και περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του. Από δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ του Μέλμπεργκ. Αντικαταστάθηκε στο 74' από τον Φετφατζίδη.

Ντιόγκο: Πολύ ώριμη εμφάνιση από τον Βραζιλιάνο. Ξεκινούσε τις προσπάθειες του από αριστερά και ήταν πηγή κινδύνων για την άμυνα του Εργοτέλη. Εξαιρετικός στις εναέριες μονομαχίες και με πολύ διάθεση να συνεισφέρει και στα αμυντικά του καθήκοντα. Κέρδισε την αποβολή του Χίμπλιγκερ, γεγονός που αποδιοργάνωσε τους φιλοξενούμενους και οδήγησε στο γκολ του Πάντελιτς λίγα λεπτά αργότερα. Ο Ντιόγκο γύρισε με σκοπό να αρπάξει την τελευταία του ευκαιρία στον Ολυμπιακό και αν μη τι άλλο, μέχρι στιγμής βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Ιμπαγάσα: Για όσο άντεξε ήταν και πάλι ο άνθρωπος που καθοδηγούσε με μαεστρία τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Μοίραζε σωστά τη μπάλα, έδινε ρυθμό και μετά από καιρό έδειξε μια φρεσκάδα. Μετά το 60' άρχισε να πέφτει και αντικαταστάθηκε από τον Μακούν στο 690 λεπτό.

Πάντελιτς: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και το "κάρφωσε" ο Σέρβος το γκολάκι του. Γενικότερα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αν κάτι πήγαινε στραβά στο ματς θα μπορούσε κάλλιστα και να θεωρηθεί "μοιραίος" για την ομάδα του. Το ένστικτο του σκόρερ όμως τον οδήγησε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και το γκολ του απελευθέρωσε τους συμπαίκτες του από το άγχος.

Μακούν: Μπήκε στο ματς αντί του Ιμπαγάσα, όταν όλα είχαν κριθεί. Βοήθησε με την παρουσία του, καθώς έδωσε τρεξίματα και δύναμη στην μεσαία γραμμή.

Φετφατζίδης: Αντικατέστησε τον Αμπντούν στο 74ο λεπτό και λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, το τρίτο του Ολυμπιακού στο ματς. Θετική η εμφάνιση του.

Παπάζογλου: Πέρασε στο ματς αντί του Μέλμπεργκ και πρόλαβε να δει την κίτρινη κάρτα του Κάκου, μάλλον χωρίς λόγο. Δεν μπορεί να κριθεί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου