ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Είχε πει και για… πούρο ο Μουρίνιο

Είχε πει και για… πούρο ο Μουρίνιο

27/01/2012
Τα ακριβή λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο στον Φερνάντο Τεϊσέιρα Βιτιένες για τη διαιτησία του στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε ο Ελάδιο Παραμές, γράφοντας διάφορα σχόλια στην προσωπική του σελίδα στο Twitter. Ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου τεχνικού επιβεβαίωσε τα όσα είχε αναφέρει η «Mundo Deportivo», η οποία όμως ξέχασε να αποκαλύψει για το πούρο που είπε ο «Special One».

«Θεατρίνε, γ…ας εκείνους που δουλεύουν. Δεν τρέφεις σεβασμό για τους σοβαρούς επαγγελματίες. Μπορείς να πας να καπνίσεις το πούρο σου και να γελάς παλιάνθρωπε», ήταν το πρώτο σχόλιο στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Στους ανθρώπους της Ρεάλ είχε πει πριν από καιρό ότι «αν η Μπαρτσελόνα παίξει καλύτερα μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Εάν ο αντίπαλος παίξει καλύτερα από την Μπαρτσελόνα, τότε ο διαιτητής θα την βοηθήσει να κερδίσει».

Στη συνέχεια, ο Παραμές μίλησε για τον Ντάνι Άλβες της Μπαρτσελόνα: «Είναι πολύ διαφορετικός από τότε που έφτασε στην Ισπανία. Κάναμε εγχείρηση στα αυτιά του για να γίνουν μικρότερα. Ωστόσο, ένα γαϊδουράκι με μικρά αυτά και γυαλιά δεν μπορεί να γίνει γιατρός. Παραμένει γαϊδούρι…».

Καταλήγοντας, ο συνεργάτης του Μουρίνιο έγραψε: «Μπορείτε να σκεφτείτε ό,τι θέλετε, ακόμα και ότι ο Μουρίνιο δεν είναι χαρούμενος με αυτά που γράφω. Ωστόσο, κάποιος που του αρέσει το ποδόσφαιρο πρέπει να πει την αλήθεια, κάτι που δεν έχουν κάνει κάποιοι άλλοι».
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου