ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Θλάση ο Ιμπαγάσα

Θλάση ο Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης (4/4) του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Αμφίβολος για τον τελικό του Κυπέλλου ο Αργεντινός.
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος (0-0) με τον ΟΦΗ στην επαναληπτική αναμέτρηση (4/4) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας (οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση σε συνδυασμό με το 1-0 του Φαλήρου), με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να τραυματίζεται στο δεύτερο ημίχρονο και να αποχωρεί αναγκαστικά από τον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την θέση του στον Μακούν στο 63'.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Αργεντινός μέσος έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο Περιστερίου.

Ο "Κάνιο" χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Κέρκυρα (8/4, εντός) και ΠΑΣ Γιάννινα (11/4, εκτός) για το πρωτάθλημα, ενώ δεν αποκλείεται να χάσει και το τελευταίο, εκτός έδρας, ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα θα υπάρξουν μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο Ιμπαγάσα με την άφιξη της ομάδας από το Ηράκλειο, όπου και θα διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο 36χρονος χαφ του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου