ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Στην προετοιμασία Διαμαντάκος - Λυκογιάννης

Στην προετοιμασία Διαμαντάκος - Λυκογιάννης

Δύο παίκτες της ομάδας Νέων, οι Διαμαντάκος και Λυκογιάννης θα βρεθούν το καλοκαίρι στην βασική προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν, κατόπιν εισήγησης και του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Μπορεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος να ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες (ειδικά για τον Ολυμπιακό, ο τελικός Κυπέλλου στις 28/4 είναι το τελευταίο επίσημο ματς - ακολουθεί το φιλικό στη Μελβούρνη), ωστόσο στον Πειραιά καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν και όπως είναι φυσικό μελετούν από τώρα τις λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.

Μια από αυτές είναι και η συμμετοχή κάποιων παικτών από την ομάδα Νέων στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού, όπως άλλωστε έχει γίνει και παλαιότερα με παίκτες όπως οι Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Ρουγκάλας και κάποιων ακόμη.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά των Δημήτρη Διαμαντάκου και Χαράλαμπου Λυκογιάννη να τεστάρουν τις αντοχές και την ετοιμότητα τους παίρνοντας μέρος μαζί με τους παίκτες της πρώτης ομάδας στην προετοιμασία του καλοκαιριού ενόψει της καινούργιας σεζόν.

Αυτό θα γίνει με τις "ευλογίες" του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς άσχετα με το αν θα παραμείνει ή όχι στον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός, έχει ήδη κάνει την εισήγηση του για τους παίκτες των Ακαδημιών που θα πρέπει να προσεχθούν για το μέλλον.

Εξάλλου δεν είχε τυχαίο πως ο "Τσινγκούρι" είχε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στις αποστολές της ομάδας για τους αγώνες Κυπέλλου. Στην προετοιμασία ίσως βρεθεί και ο γκολκίπερ Μπάμποβιτς (ήταν στην 18άδα του ματς κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν στο Φάληρο), αλλά τη δεδομένη στιγμή οι Διαμαντάκος και Λυκογιάννης είναι πιο κοντά από όλους τους υπόλοιπους.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου