ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

«Ελπίζουμε να υπογράψει»

«Ελπίζουμε να υπογράψει»

4/4/2012
«Ελπίζουμε να υπογράψει»
Το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους για τον Σίντζι Καγκάβα μόνο αδιάφορη δεν έχει αφήσει την διοίκηση της Ντόρτμουντ που έχει ήδη αρχίσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου επιθετικού.

Ο Ιάπωνας μεταγράφηκε στο γερμανικό σύλλογο το 2010, μετρώντας φέτος 12 γκολ σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ την περσινή σεζόν είχε 8 γκολ σε 18 συμμετοχές και φαίνεται να κοστολογείται περίπου στα 12 εκατ. ευρώ. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν "αναγκάσει" Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωσή του και αυτός είναι ο λόγος που ο τεχνικός διευθυντής των Γερμανών, Μίκαελ Ζορκ, έκανε γνωστή την επιθυμία της διοίκησης να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

«Θα έχουμε μια απόφαση αρκετά σύντομα. Θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι αν υπογράφαμε νέο συμβόλαιο μαζί του. Ο Καγκάβα είναι βασικό κομμάτι των πλάνων μας. Όλα είναι ανοικτά ακόμα, ο Σίντζι το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει να σκοράρει. Φυσικά γνωρίζουμε ότι θα του άρεσε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Αγγλία ή την Ισπανία. Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε θα γίνει αυτό», δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Bild».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου